PMS :(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
trashma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 14, 2012 3:25 pm

PMS :(

Post od trashma »

Da li je neka od vas imala izrazene simptome pms-s? Ja sam dve nedelje pred menstruaciju pocela da osecam veliku osetljivost grudi,a onda su pocele nagle promene raspolozenja,od velike srece,pa sve do suza. Tu je i totalna nezainteresovanost za sex. Pomislila sam da sam trudna,ali to sam proverila i to nije. Dakle ostaju samo simptomi pms-a. Ranije ih nisam imala.Kako ih ublaziti?I kako se sa njima izboriti?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: PMS :(

Post od Zli doktor »

trashma napisao:Da li je neka od vas imala izrazene simptome pms-s? Ja sam dve nedelje pred menstruaciju pocela da osecam veliku osetljivost grudi,a onda su pocele nagle promene raspolozenja,od velike srece,pa sve do suza. Tu je i totalna nezainteresovanost za sex. Pomislila sam da sam trudna,ali to sam proverila i to nije. Dakle ostaju samo simptomi pms-a. Ranije ih nisam imala.Kako ih ublaziti?I kako se sa njima izboriti?
Kapsule sa uljem žutog noćurka...
Odgovori