plodni dani

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lilaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 7:54 pm

plodni dani

Post od lilaa »

POZZ. Interesu je me kako mogu izracunati kada su mi plodni dani.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

to mozesh uraditi samo ako imash redovan ciklus i vishe od 25 godina, iako ni tada izrachunavanje nije sto posto sigurno. Zar ne osetish kada su ti plodni dani?

Koliko godina imash?

Na ovim linkovima ti je sve detaljno objashnjeno!

http://www.zdravljezene.co.yu/plodnidani.html

http://www.*/index.php?show=tool&part=ovulation
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

imam 22 god. u braku sam god. imam neredovan ciklus od prve menstruacije i policisticne jajnike,nenedam se da cu zatrudniti ber ne toliko ali me zanima kako izracunati plodne dane i dali ja to mogu
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

na linkovima koje sam postavila imate sve.

i ne bi bilo loshe da se sa ovim pitanjem obratite svom ginekologu, ako ga imate.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lilaa
Novi član
Novi član

Post od lilaa »

isla sam gin. ali on mi je dao pilulu pila sam 3 mjeseca i nista,neznam sta dalje aneznaju cinimi se ni oni
cherrybo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2008 6:00 pm

Post od cherrybo »

Da li vam je ustanovljena ovulacija? U neredovnom ciklusu vrlo je nesigurno izračunavanje plodnih dana.
Možda ne bi bilo loše da merite bazalnu temperaturu i tako, za početak ustanovite da li ovulirate.
S obzirom na pcos, Vaš ginekolog bi trebao da vas pošalje na analizu polnih hormona.
Odgovori