Plodni dani
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Plodni dani
Da li neko moze da mi kaze kolika je verovatnoca da plodni dani budu u toku menstruacije? Nisam sigurna da li je to moguce ali neke moje poznanice tvrde da se i to desava pa bi molila nekog strucnog da mi odgovori.
Drugo pitanje je koliko je pouzdan aparat mejbi bejbi?
hvala
Drugo pitanje je koliko je pouzdan aparat mejbi bejbi?
hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
Baby maybe je sarena laza. Kupila sam ga davno i nikad nisam mogla tacno da protumacim rezultat.
Sto se tice plodnih dana za vreme menstruacije, moguce je ali se to zaista retko desava. Sistem plodnih i ne plodnih dana je najnesigurniji nacin kontracepcije. Moja drugarica je ostala trudna 6 dana po dobijanju menstruacije, ali ona je i htela bebu.
Sto se tice plodnih dana za vreme menstruacije, moguce je ali se to zaista retko desava. Sistem plodnih i ne plodnih dana je najnesigurniji nacin kontracepcije. Moja drugarica je ostala trudna 6 dana po dobijanju menstruacije, ali ona je i htela bebu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa ako zelis bebu, opusti se i vodi ljubav kad god ti se prohte. Ako su ti ponekad plodni dani i za vreme menstruacije to sigurno u svakom ciklusu nije tako.
Ja sam kao kontracepciju a posle i kao pomoc u ostajanju u drugom stanju koristila spravicu zvanu Persona. Neko mi rece da ju je moguce i iz Srbije naruciti (mislim da je na nasem trzistu jos uvek nema). Ona pokazuje pouzdano kada su plodni i ne plodni dani. Uz to imas i razne stapice (izgledaju slicno kao testovi za utvrdjivanje trudnoce) koji pokazuju kad je ovulacija. Puno srece!
Ja sam kao kontracepciju a posle i kao pomoc u ostajanju u drugom stanju koristila spravicu zvanu Persona. Neko mi rece da ju je moguce i iz Srbije naruciti (mislim da je na nasem trzistu jos uvek nema). Ona pokazuje pouzdano kada su plodni i ne plodni dani. Uz to imas i razne stapice (izgledaju slicno kao testovi za utvrdjivanje trudnoce) koji pokazuju kad je ovulacija. Puno srece!
www.zdravljezene.co.yu
Ovde imate sve potrebne informacije i izracunavanje plodnih i neplodnih dana.
Pozdrav!
Ovde imate sve potrebne informacije i izracunavanje plodnih i neplodnih dana.
Pozdrav!
Idi kuda te srce vodi
Na ovom sajtu imate kalendar ovulacije gde vam izadju datumi plodnih i neplodnih dana za naredne mesece.Adresa je www.roditeljportal.com pa odes na temu Kalendar ovulacije i ukucas svoje podatke.
Pilule ne treba NIKAKO piti bez konsultacije sa lekarom.
Pilule ne treba NIKAKO piti bez konsultacije sa lekarom.
Iwanice, 2 meseca su nikakav problem. Ukoliko imas pravilne cikluse i lutealnu fazu 14 dana onda mozes da sracunas kada ti je ovulacija, ovako jedino tacno mozes folikulometrijom, odnosno pracenjem rasta folikula i ovulacije uz ili lh tracicama koje su nesto slicno test tracicama samo sto detektuju lh hormon koji kada dostigne pik desava se ovulacija. Ako upoznas dovoljno svoje telo mozes i da je osetis, ali nadam se da ces do tada vec biti trudna.