Poštovani,
Ovako, prije 2 mjeseca menstruacija mi je kasnila 14 dana, ovaj mjesec 7 dana ( sto znaci da bas i nije u zadnje vrijeme redovita.)
Zadnju menstruaciju sam dobila 7.9. a spolni odnos 16.9. s time da je partner ejakulirao u mene, pa me zanima postoji li mogucnost da sam trudna ( jer ako se ne varam nisu bili plodni dani) .
Hvala unaprijed!
Pročitaj više: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... z26g75Cavb
Plodni dani pre i posle menstruacije, zabluda?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 17, 2012 4:19 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 16, 2013 8:13 pm
Re: Plodni dani pre i posle menstruacije, zabluda?
Cao svima, krajnje je vreme da i ja potrazim neke savete, podelim moju pricu sa vama i mislim da je ovo pravo mesto za to.
U braku sam sest meseci, pokusavamo da napravimo bebu ali nam to bas ne uspeva.
Imamo redovne seksualne odnose ali se na kraju uvek ispostavi da dobijem.
Imam redovnu menstruaciju na 29,30 dana. Proslog meseca mi je kasnila 5 dana i mislila sam da smo konacno uspeli ali na kraju opet nista dobila sam 15.11.
Sada sam dobila 14.12 i po prvi put me ne bole grude ni stomak pre i sada u toku menstruacije. I ovulaciju nisam imala, bar mislim da nisam jer nije bilo kao i obicno.
Jos uvek imam i pokusacemo po prvi put da u toku menstruacije pravimo bebu, da li je to pravi trenutak? Ima li neka neki drugi savet, obajsnjenje?
Izvinjavam se ako sam malo opsirna. Hvala svima unapred!
U braku sam sest meseci, pokusavamo da napravimo bebu ali nam to bas ne uspeva.

Imamo redovne seksualne odnose ali se na kraju uvek ispostavi da dobijem.
Imam redovnu menstruaciju na 29,30 dana. Proslog meseca mi je kasnila 5 dana i mislila sam da smo konacno uspeli ali na kraju opet nista dobila sam 15.11.
Sada sam dobila 14.12 i po prvi put me ne bole grude ni stomak pre i sada u toku menstruacije. I ovulaciju nisam imala, bar mislim da nisam jer nije bilo kao i obicno.
Jos uvek imam i pokusacemo po prvi put da u toku menstruacije pravimo bebu, da li je to pravi trenutak? Ima li neka neki drugi savet, obajsnjenje?
Izvinjavam se ako sam malo opsirna. Hvala svima unapred!