Postovanje,
Poslednju menstruaciju sam imala 09.03. u trajanju od 5,6 dana.Menstruacije dobijam na 27-29 dana.Posle zadnje menstruacije(posle 09.03.) imala sam dva odnosa,prvi 19.03.ali bez svrsavanja u vaginu,i odnos je bio jako kratak,i drugi 27.03. koji je bio potpun.Test beta HCG sam uradila 09.04. i rezultat je iznosio 417,8 tog dana.Zanima me da li je ikako moguce pretpostaviti kada sam zatrudnela,tj.koji od ova dva dana je bio plodan i doveo do zaceca?
Unaped zahvalna
PLODNI DANI-pitanje za DR,hvala unapred
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: PLODNI DANI-pitanje za DR,hvala unapred
To ne možete sa sigurnošću nikada znati.Prvi odnos je bio 11-tog dana ciklusa,ali ako nije bilo svršavanja,manja je šansa da ste tad zatrudneli.Drugi odnos je bio 19-tog dana vašeg ciklusa,ni to nije teoretski najplodniji dan.Ali,ovulacija nije uvek na sredini cilkusa,što je u vašem slučaju 13-ti do 15-ti dan.Nije ni bitno kad se desilo,nedelju dana ne znači mnogo za trudnoću,jer se termin svakako računa po zadnjoj menstruaciji.Sve najbolje u trudnoći!(Nisam dr,nego mr ph,ali to nije ni bitno,imam slično iskustvo,ostala sam trudna sedmog dana ciklusa,a dobijam isto kao i vi)