Postovani, u sredu treba da idem na laporaskopiju u cilju pregleda prohodnosti jajovoda. E sad' posto sam imala neke bakterije, i dobila terapiju za istu..zanima me da li treba da ponovim briseve...pitala bih ja mog doktora ali je na odmoru do ponedeljka, a ja bih da budem spremna. Posto ne znam da procitam nalaz, nekako cu ga nakaciti na ovu poruku, a bakterije (ili sta vec) sam tretirala macmiror vaginaletama.
[img][img]http://img151.imageshack.us/img151/9949/rezultatm.th.jpg[/img][/img]
Papa II, Analiza cervikalnog brisa:
Streptococcus AGALACTIAE (MALI BROJ) cista kultura
CANDIDA spp. NIJE IZOLOVANA
E sada ono iz "kako postaviti pitanje..."
-godina imam 33, profesija-profesor, trudnocu imala jednu prekinutu u 7 nedelji pre deset godina(abortus)...od tada nista
-endometriozu tretirala sa 6 implantata ZOLADEX-a, pre dve godine. Postojanje iste, utvrdjeno na laporaskopskom pregledu posle pucanja ciste ciji je sadrzaj bio krvav
-sada povisena vrednost FSH. U aprilu vrednost treceg dana 19.7, u maju 16,2. Ovog meseca pocela da pijem trisequence
-alergicna samo na histamin...tako pise, dr. kaze da to nije nista..pa sad'-Vi cete znati
-prelezala hepatitis A kao dete, malokrvna...ne znam vrstu anemije, nikada me nisu slali na dalja ispitivanja
-muz radio spermogram, nalazi odlicni
-sedam godina u braku...poslednje 3 pokusavam da zatrudnim
Nadam se da sam napisala sve sto treba da se napise
Hvala
please, help
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Poshtovanje.
Ne mogu Vam pomoci ne znam kako jer nisam niti struchna niti sam imala iskustva sa bakterijskim infekcijama (srecom!), ali mislim da sam nalaz uspela da prochitam
Na njemu pishe: Epitelne celije, sluz, G+ bacili (za to nisam potpuno sigurna), G+ koke i Bacillus Doderlein. Prisutni retki PMNL (polimorfonuklearni leukociti).
Ono shto ja znam je da su PMNL vrsta leukocita koja se bori protiv infekcija, shto chini i Dederlajnov bacil, koji je vrsta laktobacila. Oni spadaju u normalnu vaginalnu floru.
Nadam se da ce Vam se uskoro javiti neko struchniji i protumachiti ostatak nalaza, te da cete vrlo skoro ostvariti i tako zheljenu trudnocu.
Sve najbolje.
Ne mogu Vam pomoci ne znam kako jer nisam niti struchna niti sam imala iskustva sa bakterijskim infekcijama (srecom!), ali mislim da sam nalaz uspela da prochitam

Na njemu pishe: Epitelne celije, sluz, G+ bacili (za to nisam potpuno sigurna), G+ koke i Bacillus Doderlein. Prisutni retki PMNL (polimorfonuklearni leukociti).
Ono shto ja znam je da su PMNL vrsta leukocita koja se bori protiv infekcija, shto chini i Dederlajnov bacil, koji je vrsta laktobacila. Oni spadaju u normalnu vaginalnu floru.
Nadam se da ce Vam se uskoro javiti neko struchniji i protumachiti ostatak nalaza, te da cete vrlo skoro ostvariti i tako zheljenu trudnocu.
Sve najbolje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 30, 2007 1:38 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 30, 2007 1:38 pm
joooj, kakve g koke i g bacili? Nemam valjda gono koke?Jelena88 napisao:Poshtovanje.
Sve najbolje.
Ne, to su gram pozitivne koke, a nemojte me uzeti za sigurno da pishe gram pozitivni bacili, jako je losh rukopis.
Koliko sam ja skontala, te dve vrste bakterija se dovode u vezu upravo sa dijagnozom koja Vam je postavljena i koju ste tretirali, tako da bi sad, po zavrshetku terapije, trebalo da je sve OK
Zaista se nadam da ce Vam se uskoro javiti neko ko zna mnogo vishe o svemu tome od mene, stvarno ne volim da pricham o nechemu o chemu ne znam dovoljno, te da nagadjam, posebno kad se radi o zdravlju.
Koliko sam ja skontala, te dve vrste bakterija se dovode u vezu upravo sa dijagnozom koja Vam je postavljena i koju ste tretirali, tako da bi sad, po zavrshetku terapije, trebalo da je sve OK

Zaista se nadam da ce Vam se uskoro javiti neko ko zna mnogo vishe o svemu tome od mene, stvarno ne volim da pricham o nechemu o chemu ne znam dovoljno, te da nagadjam, posebno kad se radi o zdravlju.