Placenta previa centralis-molim doktore za odgovor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dragma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 3:15 pm

Placenta previa centralis-molim doktore za odgovor

Post od dragma »

Sada sam u 15. nedelji trudnoce. Pre 2 nedelje sam imala krvarenje. Imam hematom na posteljici i dali su mi dijagnozu Placenta previa centralis. Doktor je rekao da je trudnoca jako problematicna i visokorizicna i da cu verovatno kasnije morati da lezim u bolnici. Koliko je zaista sve ovo dramaticno i da li postoji nacin da se sve to ublazi?
Andzi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Placenta previa centralis-molim doktore za odgovor

Post od Andzi »

dragma napisao:Sada sam u 15. nedelji trudnoce. Pre 2 nedelje sam imala krvarenje. Imam hematom na posteljici i dali su mi dijagnozu Placenta previa centralis. Doktor je rekao da je trudnoca jako problematicna i visokorizicna i da cu verovatno kasnije morati da lezim u bolnici. Koliko je zaista sve ovo dramaticno i da li postoji nacin da se sve to ublazi?
Sve sto znam,je to da sam negde procitala,da u tom slucaju treba da se radi carski rez.A da li treba da lezis u bolnici,to neznam.
Odgovori