placenta napred
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
placenta napred
Cenjeni clanovi foruma,molila bih vas da mi odgovorite sta znaci ultrazvucni nalaz PLACENTA NAPRED?Ima li to neke veze sa placentom previom?u 16.SAM NEDELJI TRUDNOCE I JAKO SAM ZABRINUTA.UNAPRED HVALA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zvoki,
Ja sam isto trudnica, pa cu ti malo razjasniti...
Posteljica je lokalizovana ili na prednjem ili na zadnjem zidu materice. Oba polozaja su normalna.
kod mene je na zadnjem. Kad je na zadnjem zidu, kasnije se vidi stomak vise se osete pokreti bebe, tj. ranije i malo amortizuje udarce bebe ka kicmi.
U tvom slucaju stomak ranije krene da raste i mozda ces manje osetiti pokrete bebe na povrsini stomaka. Ja sam sa punih 16.nedelja osetila prvo lupkanje bebe, a pre toga i mehirice...
Ja sam isto trudnica, pa cu ti malo razjasniti...
Posteljica je lokalizovana ili na prednjem ili na zadnjem zidu materice. Oba polozaja su normalna.
kod mene je na zadnjem. Kad je na zadnjem zidu, kasnije se vidi stomak vise se osete pokreti bebe, tj. ranije i malo amortizuje udarce bebe ka kicmi.
U tvom slucaju stomak ranije krene da raste i mozda ces manje osetiti pokrete bebe na povrsini stomaka. Ja sam sa punih 16.nedelja osetila prvo lupkanje bebe, a pre toga i mehirice...