Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Muci me temperatura
pre nedelju dana radila sam ivf ,nakon dva dana od transfera dobila sam blagu temperaturu 37,1 -37,2. Saznala sam da temperatura moze biti dobar znak pa sam prestala o njoj da razmisljam,medjutim danas sam izmerila i malo je opala (36,9) sada opet pocinjem po malo da brinem,ovo su dve duuge nedelje i ja nikako ne uspevam potpuno da se opustim molim vas pomozite... da li je to sto mi je sada (posle 7 dana) temperatura opala -los znak ili sme da varira nekoliko podeoka?
Veliki poljubac za sve buduce mame
Samo ti mogu reci da je temperatura bila veoma dobar znak u mom slucaju! A pojavila se par dana nakon dana O. Ja sam se bila istripovala da je u pitanju neka infekcija, pa sam ziva premrla kad ono.... Desilo se ono sto i tebi puno zelim, a znam da bi ti to najvise i volela. Eto, da te malo umirim. Javljaj sta je bilo
Marry, divna si
I ja se nadam najboljem ali se strasno brinem, znam da moja briga moze negativno da utice ali ne mogu da joj se oduprem...
Moja dr mi je savetovala da lezim ove dve nedelje,opustim se, gledam filmove i uzivam... Osim lezanja sve ostalo je vrlo brzo palo u vodu,imam mnogo vremena za razmisljanje pa ga ja udarnicki koristim
Ne znam kako cu docekati sledecu nedelju da uradim test (da li test moze da se uradi malo ranije ) cim me malcice zaboli stomak ja pretrnem od sraha (imala sam bolove kao pms nekoliko dana nakon transfera da li je to ok?)
Nemoj molim te da test radis pre vremena, razocaraces se bez potrebe. Sacekaj da dodje dan (i daj Boze prodje bez nje) menstruacije, pa onda uradi test. I zaboravi na sve moguce i nemoguce znake trudnoce, trebas biti totalno opustena da bi to sve leglo na svoje mesto! Pozdrav