Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li osetljivost na mirise moze da bude jaca u nedelji prve izostale menstruacije, a posle da se povuce? Da li neka ima ovakvo iskustvo?
Ili treba da se zabrinem?
Ja sam odmah znala da je to, bolovi kao menstrualni, pa ta preosetljivost na mirise, i povecana seksualna zelja. Medjutim, posle nedelje kada bi trebala da bude m, od svega su ostale samo osetljive grudi, i povremeno grcevi koji vise ne lice na menstrualne (to vec mogu da otpisem na kombinaciju hormona i Kronove bolesti). Jel mogu simptomi koji su se vec javili da se privremeno povuku ?
To ti je sve individualno. Ja gotovo da nisam imala nikakve simptome. Nikakva preosetljivost na mirise, grudi me nisu bolele i tome slično. Pre termina kada je trebalo da dobijem imala sam blaži PMS, koji je kasnije nestao.
meni su jedini simptomi trudnoce pojacan miris i izostanak menstruacije. to sa mirisom sam citala da ima poreklo u smislu da se i kod zivotinja izostre cula kad je zenka bremenita, kao zbog prezivljavanja... tako nesto. kod mene je zaista tako.
BILA SAM VA VANTELESNOJ OPLODNJI. POSLEDNJI CIKLUS MI JE BIO 13.12.2008, ASPIRACIJA JAJNIH CELIJA URADJENA JE 23.12.2008 I TRANSFER EMBRIONA 25.12.2008. 8.01.2009 KONSTATOVANA MI JE TRUDNOCA I OD TADA MI JE PREPISANA TERAPIJA PROGESTERON DEPO 250MG NA 5 DAN, PREGNYL 1500 I.J NA TRECI DAN, UTROGESTAN 3x2 I STAVLLJAM CRINONE GEL SVAKO VECE.
BRINE ME ZASTO PRIMAM PREGNYL I DA LI ON MOZE DA UTICE NA PLOD.
JA SE DOBRO OSECAM I NEMAM NIKAKVE BOLOVE
UNAPRED ZAHVALNA
Ne znam nista da ti odgovorim. Samo da ti cestitam! Nemoj da se brines, vazno je da je tvoja zelja i trud doveo do ovako divnog ishoda! Posto je to slucaj, pretpostavljam da si u rukama pravih profesionalaca, koji su sve uradili kako treba i verujem da i sa ovim sto ti je prepisano znaju sta rade! Opusti se, pa bices mama, sve je sada u redu i pod kontrolom : )!