Pitanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Pitanje

Post od andrejica »

Evo ovako, juce sam osetila kako me svrbi vaginalni otvor, i kada ga dotaknem boli.. Pri mokrecu samo jednom sam imala onaj blag osecaj peckanja a vec pri drugom, trecem mokrecu nista.. Ali svrab i bol pri dodiru nisu nestali..
Danas mi se svrab ublazio, bol se smanjio jos jedino osecam da je mesto osetljivo i cini mi se kao da je nateceno..

Od cega je to? Mislim razumem da treba da posetim ginekologa ali posto kod nas moras da zakazes pregled i stignes na pregled tek za 7-14 dana :roll: ipak da znam o cemu se radi..
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

Andrejice kod privatnika ne moras da cekas i nije mnogo pametno da cekas i pitas ovde o cemu se radi nego put pod noge i kod ginekologa.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

NEMA SHTA DA CHEKASH, PARE I KOD GINEKOLOGA.

SVRAB I DA ZANEMARIMO ALI BOL PRI DODORU.....ODMAH KOD GINEKOLOGA!

SHTO VISHE ODUGOVLACHISH TO CESH BITI DEPRIMIRANIJA A PROCES KOJI SE DESHAVA DOLE NE CHEKA.....

JAVI NAM SHTA JE BILO!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori