Pitanje za D.J.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bmbm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 09, 2006 9:55 pm

Pitanje za D.J.

Post od bmbm »

Cao D.J.,

evo mene sa jos jednim pitanjem. Pisala si da si imala 4 embriona i da jedan od njih nije bio dobar, pa me zanima koliko si imala jajnih celija prilikom punkcije, cetiri ili vise i koliko ih je imala tvoja prijateljica koja je u isto vrijeme radila ivf. Naime, iako sam ovaj put dobila vecu dozu hormona, rezultat je opet tri jajne celije i cini mi se da doktor Zadori nije bas zadovoljan, ali se nada da ce ih mikromanipulacijom oploditi vise nego prosli put, kada je nastao samo jedan embrion.

Hvala puno na odgovoru.
bmbm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 09, 2006 9:55 pm

Post od bmbm »

I jos nesto... Vidim da si pila i bromocriptin, sto je i meni uveo ovaj put, po pola tablete dnevno. Da li se sjecas da li si je pila u odredjeno doba dana, posto je suprug cuo da je rekao da se pije uvece, ali ja to nisam cula pa smo u nedoumici kad da ih pijem. Vjerovatno je svejedno, ali ko zna..
Odgovori