pitanje za sve koji znaju pravi odgovor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
alice75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 12:06 pm

pitanje za sve koji znaju pravi odgovor

Post od alice75 »

Potrebna mi je jedna informacija. Da li ja koja nisam iz Beograda, mogu da dodjem u GAK "Narodni front" da se lecim bez uputa.Znam da bih platila onda pregled, ali sigurno je jeftinije nego da odem u neku privatnu ordinaciju.Licno bih volela da se lecim kod dr.Ane Mitrovic, cula sam da je jako dobar lekar i strucnjak.Da li treba telefonom da se zakazuje pregled?Kakva je procedura? Da li neko ima licna iskustva? Unapred hvala!
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Odeljenje gde ona radi:
011 2068 227
Najbolje je da nazoves i pitas sve sto te zanima.
I mozes da pogledas na ovom sajtu nesto vise o njoj:

http://www.gakfront.org/nastava/assana- ... vic-cv.php

Pozdrav!
:)
alice75
Novi član
Novi član

info!

Post od alice75 »

Cula sam da dr.Ana Mitrovic radi i u privatnoj ordinaciji "Analife".Preko obavestenja 988 nisu mogli da mi daju broj telefona.Ako neko zna,neka ostavi na forumu.Koliko otprilike kosta pregled u privatnoj ordinaciji?Hvala svim devojkama,koje nesebicno dele informacije!
opetsandra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2007 5:29 pm

Post od opetsandra »

Na spisku njihovih lekara nisam videla ime dr Ane Mitrovic, ali vi pozovite pa proverite.

Analife 4D
Zemun 11080, Skadarska 5
tel 011-219-64-03
011-316-70-77
www.analife.co.yu
alice75
Novi član
Novi član

opet ja!

Post od alice75 »

Ovaj sajt ne mogu da otvorim.Thanks puno!
opetsandra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2007 5:29 pm

Post od opetsandra »

Na Googlu ukucajte: portal srbija analife 4D
i doci cete do zeljenog sajta :D
Pozdrav
ljiljana981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 11:34 pm

strucnjak kako da ne

Post od ljiljana981 »

meni je ta Ana Mitrovic ubila dete na porodjaju tako da mislim da bi trebali da je izbegavate.
manaus78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od manaus78 »

@Ljiljana981, ovo je ozbiljna optuzba i mislim da si nas sve uplasila svojom izjavom.
Da li mozes malo da nam pojasnis na sta si mislila kad si rekla da ti je "ubila dete"? :o :o :o
ljiljana981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 11:34 pm

Post od ljiljana981 »

Naravno da mogu o tome sam pisala mnogo puta ,i napisacu jos milion. Naravno svi Vi znate da je majka uvek kriva "nije saradjivala na porodjaju"i tako dalje . Meni je Ana izazvala porodjaj koji je bio u terminu" PORODJAJ JE BIO TEZAK I NESTRUCNO VODJEN" to su reci od nacelnice neonatologije naInstitutu za majku i dete.Da se vratim na porodjaj ,poradjala sam se bez epiduralne na moj zahtev, porodjaj je trajao od 12h od 4h bila sam otvorena 8 prstiju, dete su izvlacili forcepsom,vakumom (ana je radila vakum posto neki dr nije bio tu) i doslovce je jedna sestra skakala po mom stomaku podkolenicom da ga brze istera napolje.Mene su stavili u bebi frend ,a moju bebu na Insitut za majku i dete. Rodila sam decaka koji je imao 3950kg i bio bugacak 52cm ziveo je ravno dva meseca. Na telu je imao povrede glave, pluca.jetre bubrega nadbubrezne zlezde,pa je cak trauma dosla i do testisa, on se oporavio od svih povreda abdomena ali svi znamo da se mozdana masa ne obnavlja te je njegov mozak polako umirao od posledice vakuma. Ja imam sve analize da je dete rodjeno genetski zdravo ali na sudu ne moze nista da se dokaze sto mi je i sama Ana rekla kad sam je pitala sta se desilo rekla je" tuzi me pa kad se dokaze da sam nevina onda cu ja tebe "Ja sam rodila posle godinu dana zdravog i pravog decaka, a Vi iz moje price i prica drugih zena koje isto ne mogu nista da dokazu prosudite sami .Ja sam ovo ukratko ispricala ,ali mogu vam odgovoriti i na detalje ,a sto se Ane tice njoj je ocigledno svejedno jedna beba manje- vise ,ona nastavlja sa svojim naucnim radom ,pravi zurke, promovise svoj sajt na netu 21dan.com, to je doktor ali nazalost mi tu nemozemo mnogo da promenimo mozemo samo da povedemo racuna kome zivot dajemo u ruke.
Odgovori