Pitanje za strucnjaka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
BojanaG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 27, 2007 7:24 pm

Pitanje za strucnjaka

Post od BojanaG »

Postovani,

Imala sam spontani pobacaj 09.01.2006.(pocela su mi krvarenja, tj. oskudno krvarenje braon boje vec u petoj nedelji trudnoce, terapija je bila Utrogestan i Pregnyl i usledio je spontani) i negde od aprila, maja meseca 2006. moj muz i ja pokusavamo da ostvarimo trudnocu, medjutim za sada nista od toga. Ovaj mesec sam sa 2 dana zakasnjenja, 16.02.2007. dobila menstruaciju, tj. krvarenje koje je isprva bilo oskudno i tamnije i zatim dva,tri dana obilnije i to je bilo to (mada meni menstruacija traje obicno pet dana i par dana slabije). Od juce, 26.02.2007. imam braon tragove na donjem vesu, nista obilno, ali prisutno, sad vec drugi dan. Da li je moguce da sam ostala u drugom stanju i da mi opet nedostaje progesteron pa se zato javljaju ovakvi vidovi krvarenja. Molim Vas za Vas savet i misljenje, sta bih trebala da uradim.

Hvala Vam unapred,
S'postovanjem
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Trebala bih uraditi betu i tu ce se videti da li je u pitanju trudnoca ako jeste poceti sa uzimanjem utragestana i za dva dana opet ponoviti betu da se vidi da li raste. Naravno sto pre konsultovati lekara i raditi sta on kaze.
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
BojanaG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 27, 2007 7:24 pm

Post od BojanaG »

Hvala sto se neko udostojio da odgovori.
Posto znam da nisam jedina, iskreno se saosecam sa svim onim zenama sto zeljno ocekuju trudnocu i bebu i sto pate posle svake dobijene menstruacije.
Pozdrav svim trudnicama i mogu vam samo reci "Blago Vama i cuvaj te i sebe i bebu"!!!
Odgovori