pitanje za DR PEDJU....ne znam sta da radim

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jeca1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 7:41 pm

pitanje za DR PEDJU....ne znam sta da radim

Post od jeca1 »

Imam 32 god, nisam radjala, a u odnose sam stupila prilicno kasno (pre neke 4 god.). Suprug jako cesto putuje tako da odnosi nisu redovni (na svakih nedelju dana odnosa dodje oko 3 nedelje pauze i tako u krug). Pre neki dan (posle opet 3 nedelje pauze) je odnos trajao dosta duze i bio intenzivniji nego inace, i od tada primecujem da imam problema sa nevoljnim mokrenjem (po nekoliko kapi, ali dovoljno da me uplasi i nervira). Cula sam da zene posle porodjaja mogu imati takvih problema (zbog slabljenja misica), ali da do tako neceg dodje nakon odnosa - to jos nisam cula. Prilicno sam uplasena i ne znam sta da radim. Da li je samo potrebno da prodje neko vreme da se sve vrati na staro ili ...?
Inace nemam nikakvih drugih zdravstvenih tegoba (boja mokrace/sekreta, peckanje pri mokrenju i sl. .....sve je u najboljem redu).
S obzirom na to da mi je doktorka na odmoru, a da kad ona dodje ja necu biti tu, Vas odgovor bi mi stvarno jako puno znacio.

Unapred zahvalna!
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Draga Jeco
ništa strašno to se događa nakon "burnijih", proći će, možda da drugi put promenite pozu. Nagnječili ste izlazni mokaćni kanal i mišiće tzv.sfinktere uretre tj. mokraćnog kanala.
Pozdrav DrPeđaDj
jeca1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 7:41 pm

Post od jeca1 »

Dr Pedja,
hvala jos jednom. Puno ste mi pomogli. :)
Sad bar nisam sva istraumirana kao u prethodnih par dana. :)

VELIKI POZDRAV!

Jeca
Odgovori