PITANJE ZA DR PEDJU HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Beba82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 8:14 pm

PITANJE ZA DR PEDJU HITNO

Post od Beba82 »

MOLIM vas da mi odgovorite na pitanje jako mi je vazno vase misljenje!!!
Dakle moj problem je sledeci:
Od pre par meseci prva dva dana menstruacije imam premenstrualno krvarenje mislim ta prva dva dana se pojavljuje krvarenje braon boje,vec treci dan je krv svetlija i sve se odvija normalno. Medjutm,ono sto mene brine je sto mi je ovog meseca izostala menstruacija i imam povremene bolove u stomaku i po sredini ledja.Da li ti simptomi ukazuju na ranu trudnocu??? Ili je mozda sav taj proces uzrok nekog hormonskog poremecaja??? Jos bih dodala da sam bre deset dana bila kod ginekologa uradjen mi je vaginalni ultra zvuk,brisevi i svi rezultati su dobri,isto tako sam uradila analizu mokrace i krvi i ti rezultati su takodje dobri. Sta da radim dalje?? P.S. bilo kakav savet svih vas ovde je dobro dosao. Hvala svima unapred.
angely
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 9:39 pm

Post od angely »

uzmi test i resi dilemu
moguce da je trudnoca
Beba82
Novi član
Novi član

Post od Beba82 »

Moracu i onda cu znati na cemu sam, vise bih volela da je trudnoca nego neki hormonski poremecaj. Mnogo se brinem. Da li je mozda neko od DOKTORA na forumu da izlozi svoje misljenje??
angely
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 9:39 pm

Post od angely »

ma od hormona tesko da bi te bolela ledja...a verovatno je bila neka zbrka dok si imala probleme od tek pre par meseci tako da ...red je da posetis nekog dobrog lekara koji ce ili da ustanovi trudnocu ili da otkrije sta je od hormona puklo.

kod mene je tako bilo sa stitnom ali ne bih da te plasim,bolje da mislis da si trudna
Beba82
Novi član
Novi član

Post od Beba82 »

Neverujem da je stitna jer sam radila sve hormone i ultra zvuk za stitnu rezultati su bili dobri a vec sam imala taj problem sa menstruacijom.
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Pedja ljulja Vanju...a Vanjuska ima prednost nad ovakvim tegobama, a i mali je a i bas ga briga za sve osim za Mamu i Tatu !

Dakle...Pedja zauzet, a ja ne odgovaram na pitanja tipa: Sta bi bilo kad bi bilo ?...sacekacete da odete kod ginekologa...to moze da ceka.
Pozdrav,
ObGyn
Beba82
Novi član
Novi član

Post od Beba82 »

Hvala na odgovoru. Moje pitanje nije bilo ``sta bi bilo ,kad bi bilo``A VAMA ako je problem da dajete odgovore pacijentima,lepo recite da Vam ne
postavljamo pitanja ovim putem.
Ja sam verovatno imala veliki razlog zasto sam postavila pitanje Doktoru,jer sam imala vec jedno ruzno iskustvo sa trudnocom i da sam tada cekala kao sto me sada Vi savetujete verovatno ne bih prezivela. Osim toga ne zelim bilo kakvo vase misljenje jer pitanje nije bilo namenjeno Vama. Ako nemozete da pomognete nemojte ni da odmazete.
Odgovori