ajd redom...imam 29 godinu,nisam rađala,nisam imala abortuse,ciklusi redovni na 26-27 dan traju 5 dana,poslednji ciklus 4.5.2011 -dobila 4,5 dana ranije,ovaj mesec mi ciklus kasni,test na trudnoću urađen 7.6.-negativan,poslednji odnos bez zaštite bio je 27,28.5. inače imam erythroplakiu od 2005.god.koju redovno pratimo ,nema promena.
obzirom da mi ciklus kasni danas je rađen ultrazvuk...nalaz je-uterus AP-33mm,endometrijum izrazito zadebljan 15,u kavumu nema sigurnih znakova gestacije.levi jajnik 35,5x24,5mm a desni sa manjom anehogenom cistom prečnika 21mm.uzet mi je papa,rezultate čekam.nadam se da nisam nešto izostavilačisto me interesuje kakve su verovatnoće da je trudnoća u pitanju ili samo mogu da očekujem ciklus....hvala puno
pitanje za obgyn
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: pitanje za obgyn
Verovatno niste trudni, sto se cilusa tice, on mozda pocne sam od sebe, a mozda bude bilo potrebe da se isprovocira lekovima. U svakom slucaju, ne brinite, nije nista strasno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 11:45 am
omg zašto je već nema onda 

Samo vi idite na kod ginekologa na pregled i on ce vam reci sta se desava
. Vec ste bili, to vidim, ali idite opet, proslo je nekoliko dana...

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 11:45 am
hvala na podršci...veliki sam paničar,znam ali ko nije kad je zdravlje u pitanju
...........danas sam bila na ultrazvuku,ciste nema a endometrijum 20
,gestacijski mesak nije vidljiv.radila betu,sutra rezultati pa ćemo vidimo....ma biće sve ok,valjda.