PITANJE ZA obgyn-MISET
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
PITANJE ZA obgyn-MISET
Postovani Dr. obgyn molim vas da mi ako mozete date bilo kakav odgovor na ovo sto me zanima.Naime, imam 23 god. zavrsila sam fizicko vaspitanje,i bavim se fitnessom vec 5 godina,ja i moj suprug vodimo veoma zdrav zivot.Pre izvesnog vremena smo poceli da planiramo bebu i veoma brzo sam zatrudnela,predhodno i za vreme trudnoce sam uradila sve neophodne analize i sve je bilo savrseno uredno,kada sam u 10 nedelji radila ultrazvuk takodje je sve bilo uredno cak su se culi i bebini otkucaji,konsultovala sam se sa vive lekara i svi su rekli da je trudnoca uredna.Nisam imala nikakvih tegoba,posle 2nedelj sam zbog planiranog puta ponovo radila ultrazvuk ali ploda jednostavno nije bilo.Sutradan su mi radili kiretazu.Posle 4 nedelje sam radila briseve i pokazalo se da je ureaplasma pozitivna kao i E-coli u manjem broju.Zelim da znam kako je do svega toga doslo.Veoma sam ocajna objasnite mi molim vas.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
I jos nesto i necu vas vise gnjaviti,kolposkopijom je ustanovljeno da imam ranu preko cele materice,nisu mi dali nikakvu terapiju jer se navodno rana susi,da li bi trebalo nesto da koristim ili se to sanira samo laserom? Jer zelim pre nego sto ponovo pocnem da planiram bebu da sve saniram kako mi se ne bi ponovilo ovo sto mi se dogodilo,jer tada vise ne bih pokusavala da u skorije vreme zatrudnim.Hvala puno.Pozdrav.