pitanje-kiretaza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ma kakvo zlo! Poenta mog posta je da naucis sama da se cuvas i da za sve sto pomislis da nije ok (a nasa zenska intuicija je cudo, ja to vidim tek sad kada sam postala majka) uglavnom ima osnovu. A lekari sluze da se gnjave pitanjima sve dok oni ne pozelene a mi dobijemo odgovore koji su nam potrebni. Bar na Zapadu ne smeju to da odbiju!
Meni je moja dr rekla da dodjem na pregled tek posle prve menstruacije (a istu mi je rekla da cu cekati oko 40 dana)sludjena mama napisao:na kontrolu se ide posle dve nedelje samo u slucaju da sve protice bez nezeljenih efekata!!!
ti si svakako trebala i ranije da odes...

Da li je opasno imati kandidu posle kiretaze? Meni se pojavila neke dve nedelje posle zahvata i ja je lecim sama (uzimam Gino daktanol vagitorije i Nistatin drazeje- ne osudjujte me, nisam u prilici trenutno da posetim svoju dr).
hm hm hm!
Došla sam na ovaj forum u nadi da će neko odogvoriti na moja pitanja i umanjiti moju zabrinutost ali jedino što sam uspela da uradim je da se iznerviram zbog vaših prepucavanja (pogotovo 'stručnjaka')...nadam se da shvatate da je u ovom slučaju jedno bitan zdravstveni problem koji neko ima a ne vaša neiživljenost....da ne nastavljam s ovim
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 11:19 pm
Re: pitanje-kiretaza
Zelela sam da pitam da li je normalno da se krvari samo jedan dan posle kiretaze? tj ja sam uradila 24.7.2015 kiretazu u 9oj nedelji i krvarila sam samo taj dan. Pijem doksiciklin i methylergometrin ako to nekako pomaze. Hvala unapred na odgovoru!