pitanje-kiretaza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ma kakvo zlo! Poenta mog posta je da naucis sama da se cuvas i da za sve sto pomislis da nije ok (a nasa zenska intuicija je cudo, ja to vidim tek sad kada sam postala majka) uglavnom ima osnovu. A lekari sluze da se gnjave pitanjima sve dok oni ne pozelene a mi dobijemo odgovore koji su nam potrebni. Bar na Zapadu ne smeju to da odbiju!
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

sludjena mama napisao:na kontrolu se ide posle dve nedelje samo u slucaju da sve protice bez nezeljenih efekata!!!
ti si svakako trebala i ranije da odes...
Meni je moja dr rekla da dodjem na pregled tek posle prve menstruacije (a istu mi je rekla da cu cekati oko 40 dana) :o
Da li je opasno imati kandidu posle kiretaze? Meni se pojavila neke dve nedelje posle zahvata i ja je lecim sama (uzimam Gino daktanol vagitorije i Nistatin drazeje- ne osudjujte me, nisam u prilici trenutno da posetim svoju dr).
Srna013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 3:01 am

hm hm hm!

Post od Srna013 »

Došla sam na ovaj forum u nadi da će neko odogvoriti na moja pitanja i umanjiti moju zabrinutost ali jedino što sam uspela da uradim je da se iznerviram zbog vaših prepucavanja (pogotovo 'stručnjaka')...nadam se da shvatate da je u ovom slučaju jedno bitan zdravstveni problem koji neko ima a ne vaša neiživljenost....da ne nastavljam s ovim
tamarablahblah
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 11:19 pm

Re: pitanje-kiretaza

Post od tamarablahblah »

Zelela sam da pitam da li je normalno da se krvari samo jedan dan posle kiretaze? tj ja sam uradila 24.7.2015 kiretazu u 9oj nedelji i krvarila sam samo taj dan. Pijem doksiciklin i methylergometrin ako to nekako pomaze. Hvala unapred na odgovoru! :)
Odgovori