Pitanje za ginekologa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Beba_Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 5:24 am

Pitanje za ginekologa

Post od Beba_Bg »

Postovanje,

Nova sam medju vama, pa se nadam da ne radim nista pogresno :)
Malo sam citala forum, pokusavajuci da nadjem resenje ili odgovor svog problema, ali nisam uspela (ili nisam videla...ne zamerite).

Naime, u vezi sam skoro 2 godine, imam 26 godina. Prvih godinu dana veze ama nijedan jedini problem nisam imala sa odnosima, sve je bilo :) Medjutim, krajem prosle godine, pocinju da mi se javljaju neopisivi bolovi (tokom odnosa), praceni povremenim krvarenjem i promenjenom bojom sekreta. Posto izuzetno redovno obavljam preglede, i tada izmedju ostalog, papa test koji je bio ok nije ukazivao na problem...Medjutim, ispostavi se da imam polip na grlicu materice, koji nije dijagnostikovan papa testom...Odem na jednu operaciju, privatna ordinacija u Beogradu, ali histo-patoloski nalaz nije bio u redu, posle cega mi je 'prepisana' bolnica i nova operacija.
Dva meseca posle toga u Visegradskoj, kod izuzetne doktorke, zavrsim sa operacijom (konizacija), i nalazi su posle toga bili dobri. Za sve to vreme, onaj bol sa pocetka i dalje postoji, ali ne u tolikoj meri.

E sad, ocekuje me za koji dan redovna tromesecna kontrola, i to je ok, ali problem je sto mi se vratio onaj neprijatan bol tokom odnosa...I ponovo praceno slabim krvarenjem...Kao slag na tortu, prvi dan menstruacije, imala sam neopisive bolove, kao nikada do sada, a kojih nije bilo skoro nikako jedno vreme posle operacije.

Nadam se da ce neko moci da mi da adekvatan odgovor, pre nego krenem iznova na preglede i kontrole.
Smatram sebe pribranom osobom, koja ne paranoise i ne umislja, ali mislim da definitivno nesto nije kako treba...I najveci strah, plasim se da se ne odrazi na zacece i planiranje trudnoce.
Da, zaboravih da pomenem, odnosi nisu redovni, uslovno receno, nego smo partner i ja razdvojeni, ali nekako mislim da to ne bi trebalo da ima nikakve veze...

Unapred zahvalna, Novobeogradjanka :)
Pozzz
Beba_Bg
Novi član
Novi član

Post od Beba_Bg »

Je l' moguce da ne postoji bas nikakav odgovor ili bar predlog za moj problem :cry:

Hvala, pozzz
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Sacekaj dan ili dva, javice ti se martat ili neko pametan. Ako bih ti ja odgovorio, verovatno bi me banovali za vjeke vjekova :cry:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

hunter napisao:Sacekaj dan ili dva, javice ti se tamara, sludjena mama ili neko pametan. Ako bih ti ja odgovorio, verovatno bi me banovali za vjeke vjekova :cry:
Beba_Bg
Novi član
Novi član

Post od Beba_Bg »

Hehe sta god to znacilo ok :)
Cekam....strpljiva sam, i nadam se da ce se cekanje isplatiti :)

Pozzzzz
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Svaka cast na razumevanju, ja mogu pomoci, ali ipak postoje kompetentniji, sacekaj tamaraft, ona uvek da sjajan savet!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Sludjena mama je takodje genije od struke, meni je mnogo pomogla, a ja sam vise za alternativne metode, mada i one prolaze!

Inace ako nista ne urodi plodom, savetujem ti Dr Baneta Arsica, bivseg nacelnika GAK iz Zemuna, koji sada radi u priv. klinici Terazije!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ne javise se, cudi me, mozda bi mogao ja pomoci!?
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Pa pomozi zeni ako vec znas i mozes, nema sta da pitas! :)
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

sunny_n napisao:Pa pomozi zeni ako vec znas i mozes, nema sta da pitas! :)
Vrlo rado, ali sada ce Sludjena da se javi!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Re: Pitanje za ginekologa

Post od sludjena mama »

posto su ti posle konizacije svi nalazi bili dobri a ti jos uvek imas bolove mozda je u pitanju upala jajnika i jajovoda!!!
iz svog iskustva mogu da ti kazem da sam i ja imala bolove prilikom odnosa i da mi je otkriveno zadebljanje jajnika i jajovoda zbog cestih upala...posle prepisane terapije od strane ginekologa (antibiotik i neke tabletice za smanjenje otoka a uz to i herbalife mast) sve se sredilo.naravno,uradjen mi je i papa test i sve je bilo o.k. a nemam ni ranica na grlicu materice!!!
doduse,doktor me je upozorio da se bolovi mogu ponovo javiti ako opet dodje do neke,pa cak i male upale!!!
MOZDA je to u pitanju i kod tebe!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Eto, bio sam u pravu :lol:
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Re: Pitanje za ginekologa

Post od sunny_n »

sludjena mama napisao:posto su ti posle konizacije svi nalazi bili dobri a ti jos uvek imas bolove mozda je u pitanju upala jajnika i jajovoda!!!
iz svog iskustva mogu da ti kazem da sam i ja imala bolove prilikom odnosa i da mi je otkriveno zadebljanje jajnika i jajovoda zbog cestih upala...posle prepisane terapije od strane ginekologa (antibiotik i neke tabletice za smanjenje otoka a uz to i herbalife mast) sve se sredilo.naravno,uradjen mi je i papa test i sve je bilo o.k. a nemam ni ranica na grlicu materice!!!
doduse,doktor me je upozorio da se bolovi mogu ponovo javiti ako opet dodje do neke,pa cak i male upale!!!
MOZDA je to u pitanju i kod tebe!!!!
Kakva je to Herbalife mast? Mozda si mislila na Herbalm 2000?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

:oops: jel sam napisala herbalife??? :oops:

da, herbalm!!!na to sam mislila!
citam herbalife apoteku pa sam to i napisala!!! :oops:

sunny_n,hvala ,kao i obicno,tu si da skrenes paznju na gresku!!! :wink:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori