pitanje za ginekologa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pitanje za ginekologa

Post od jesy »

skoro sam bila kod ginekologa radila sa kolposkopiju i na nalazu pishe da nema promena,grlic lako hipertrofichan sa rascepom na 5 i 10 sati.Epitel ektocerviksa plochasto slojevit koji se boji jodom.Nna gornjoj i donjoj usni REEuglavnom zatvorenog tipa.SCJ na krajevima ZT jasno vidljiva,postoje znaci zapaljenja grlica. CITOLOSHKI NALAZ papa 2. U vidnom polju dominiraju povrshne celije plochasto slojevitog epitela bez znakova atipije.Dosta Le. TERAPIJA vag. sa klindamicinom i nistatinom 10 dana . Da li mi ginekolog hoce objasniti,zashto th ako mi je sve u redu,poshto moj ginekolog ne pricha mnogo,a glupo mi je da ga zapitkujem,unapred zahvalna
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Mladjo969
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 9:47 pm

Post od Mladjo969 »

Uradjena je biopsija posteljice,biometrija ploda odgovara za starost trudnoce od 19 nedelja upitanju je prva trudnoca osoba je 1970 godiste, terapija posle biopsije je eritromicin 500mg 3x1,vitamin C 500mg i vitamin E 150mg za vitamine nepise koliko puta dnevno (valjda 2x1) mene zanima ovaj antibiotik u uputstvu pise da je potreban oprez pri primeni u toku trudnoce, da li se moglo bez tog lijeka i kada ga treba uzimati pre ili posle jela pise da se uzima na prazan zeludac a u apoteci mi rekose posle jela.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

da li ima neki ginekolog da odgovori na pitanje?unapred hvala
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Bokili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2007 2:01 pm

Post od Bokili »

Upala slepog creva u trudnoći,
trudnoća je još uvek mala 6 nedelja.

Kako te operacje prolaze, molim neki savet!hvala
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

jesy postavi pitanje na 21 dan.com,tu ce ti sigurno odgovoriti netko od ginekologa.Te vaginalete meni su propisivali kad imam gljivicnu infekciju.
Mozda je i tebi zbog toga...
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Odgovori