Pitanje za doktore- histeroskopija nakon kiretaze

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
montenegrina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 10:51 pm

Pitanje za doktore- histeroskopija nakon kiretaze

Post od montenegrina »

Poštovani,
molila bih Vas ako možete da mi odgovorite na moj problem.
Imam 26 godina, suprug ima 34 godine, u braku smo 4 godine i nemamo djece. Svi nalazi, i moji i njegovi su u najboljem redu, osim sto je meni prije par mjeseci dijagnostikovan endometrijalni polip, velicine 11x9mm.
27.11.08 god. sam imala kiretažu, u cilju da se otkloni polip na endometrijumu materice, kiretaza i oporavak su protekli uredno. Sadrzaj koji je izvadjen poslat je na patolosku analizu i nije pronadjeno nista sto bi bilo okarakterisano kao polip, nadjeni su samo uobicajeni sadrzaji zida materice.
Naredni ciklus je počeo 5.01.09 god., prije dva dana sam bila na kontroli kod dr Luke Andjelica i konstatovao je da je polip još uvijek u materici, veličine 13mm, i predlaže mi da uradim histeroskopiju, u toku februra, kad se završi ciklus. Histeroskopiju bi radio dr Luka Andjelic, on me je i pregledao i savjetovao da je uradimo.
Mene zanima da li smijem da radim histeroskopiju, s obzirom na kratki vremenski period od kiretaže, koja je radjena pod totalnom anestezijom, a i histeroskopija bi bila pod totalnom?
Molim Vas za odgovor.
Unaprijed zahvalna!
Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tamara79 »

Bez problema mozes raditi dr Luka Andelic je profi i mene je licno operisao zelim ti puno srece :wink: :wink: :wink:
montenegrina
Novi član
Novi član

Post od montenegrina »

Zar nema niko od strucnih, ko bi mogao da da odgovor na moje pitanje? Zaista je hitno!
montenegrina
Novi član
Novi član

Post od montenegrina »

I dalje nema nade da ce neko da odgovori :o :o :o
montenegrina
Novi član
Novi član

Post od montenegrina »

Jos nista :-? :o