Mnogo ste mi konfuzni u svom izlaganju... Ali koliko sam shvatio sada Vam je bolje? Sto se tice grlića, stanje nije loše ali potrebna je redovna kontrola... A sto se tiče mumije, ne bi trebalo da škodi, ali da li će pomoći, to ćemo da vidimo...malo.zabrinuta napisao:Zdravo,
imam jedno pitanje imam 26 godna,bez porodjaja i abortusa sa redovnim ciklusima, pre oko dva meseca poceli su jaki bolovi u donjem delu stomaka i sa leve i desne strane, bukvalo kada hodam osecala sam bolove sto sam pretpostavila da je upala jajnika, isla sam kod ginekologa, gde mi je ona dala dve vrste antibiotika koje sam popila i zaleceno je na neko vreme, al se upala jajnika ponovo pojavila, samo u blazem obliku al je konstantna. U medjuvremenu radila sam papanikolau test i kolposkopiju gde su resultati bili da imam povecu ranicu na grlicu materice i doktorka mi je dala "altajska mumia" vaginalete za to, a rezultat papanikolau testa je " Dosta keratinizovanih....PA II" to je sve sto pise na rezultatu testa...takodje mi je receno da imam od upale levog jajnika zaokrenut grlic materice ili tako nesto nisam najbolje razumela niti mi je objasnjeno sta je to i dal je to lose i koliko i da li se leci....
bila bih zahvalna samo na malom pojasnjenju svega ovoga
hvala unapred
Uradite ultrazvučni pregled (ako niste skoro) i naravno ne bi bilo zgoreg da se uradi i bris na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu...