Pitanje za doktora - UZ u 5. nedelji

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
snezanac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 8:25 pm

Pitanje za doktora - UZ u 5. nedelji

Post od snezanac »

Postovani,
molim Vas da mi resite nedoumice. Imam 28 godina, i pokusavam da ostanem u drugom stanju. Poslednja menstruacija mi je bila 06.07., a poslednjih 3 meseca ciklusi su mi neredovni, variraju od 28 - 38 dana. Dakle, menstruacija mi kasni vec 10 dana, pod uslovom da je ovaj ciklus redovan. Danas sam bila na UZ pregledu, doktor je konstatovao da nema trudnoce. Da li je moguce da trudnoca ipak postoji, i da li je rano da se vidi na ultrazvuku, i sta mi preporucujete da uradim? Molim Vas, da mi odgovorite sto pre, jer razlog zbog koga sam otisla kod lekara bila je glavobolja pracena nesvesticama, tako da je UZ pregled bio samo zbog toga da bi se otklonila sumnja na trudnocu. Primila sam inekciju diklofena i klometola, a narednih dana treba da uradim CT pregled endokranijuma, i zbog toga bih da otklonim svaku sumnju na trudnocu.
Unapred hvala, Snezana
Odgovori