Pitanje o anatomiji vagine

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Yarstions
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2025 4:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pitanje o anatomiji vagine

Post od Yarstions »

Vidio sam mnogo pitanja u kojima se pita je li nevidjeti nikakvu rupu (u vaginalnom otvoru) normalno, a također sam pročitao nekoliko članaka koji tvrde da ne biste trebali vidjeti nikakvu rupu i da bi ulaz trebao biti potpuno zatvoren. Nedavno sam odlučila uzeti ogledalo i napraviti mali samopregled. I počela sam se pitati je li nešto u redu s mojim mišićima zdjelice ili nešto jer vidim malu "rupu". Moj otvor nije uvijek zatvoren u nekim položajima ili kada radim obrnuti kegel ili kada sam jako opušten. Kad ležim obično ne vidim ništa iznutra, ali kad sjedim ponekad vidim nešto (stijenke vagine se ne dodiruju), a da ne pričam kad radim čučanj! Znači li to da imam previše "opušten" ili širok ulaz u rodnicu. Trebam li početi štedjeti novac za operaciju lol? Ili to ne znači nužno da sam prevelika?

*Žena sam od 27 godina, nikad nisam bila trudna
Yarstions
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2025 4:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Pitanje o anatomiji vagine

Post od Yarstions »

Ima li pomoći? Još uvijek čekam bilo kakvu podršku.slope game
Odgovori