Pa da pitamo dr-ispucali kapilari/kontraceptivne pilule?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pa da pitamo dr-ispucali kapilari/kontraceptivne pilule?

Post od dannina »

I meni su se pojavili ispucali kapilari na butinama,od skora,a uzimam Jenine,2 godine.Posto ovde ima sveta koji se zali na isto i povezuje sa uzimanjem ovih pilula.da li moze neko strucan da nam odgovori,da li to ima veze jedno s drugim?
Pozzzz
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

I ja da dodam, ako nije problem, pa sve da bude na jednoj temi, da li Vi koji ih uzimate imate problem sa smanjenim libidom? Moje drugarice koje ih uzimaju se zale na to i na suvocu vagine i doktori su im rekli da im se na to zali masa zena koje uzimaju pilule........

Kakvo je stanje kod Vas??!! :roll:
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Ja,na srecu,nemam takvih tegoba.Mozda to zavisi i od vrste pilule,hormona sl.Ne bih znala nesto vise o tome,mada sam i ja cula da se to desava...
Pozzzzzz
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Kao sto sam postavila na novoj temi, imam problema sa suvocom vagine, i to bas dosta, smeta mi cak i u normalnim pokretima, a to se pojavilo tek kada sam pocela da koristim Nuva ring (koristila sam pilule godinama pre i nije bilo suvoce). Libido je nepromenjen 8) ali mi suvoca definitivno smeta.

Sto se tice kapilara, nisam obracala paznju na to pre ali da, imam ispucale kapilare po butinama... mozda je to vezano za dugogodisnju upotrebu pilula, ne znam.

Ako neko zna neko resenje za ovu suvocu neka javi, bila bih jako zahvalna! (volela bih nesto prirodno sto mogu da koristim svaki dan, neku vaginaletu ili neki preparat).
Silvie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 12:53 pm

Post od Silvie »

Mozda bi trebalo da promenite tablete, mozda prosto kombinacija/kolicina hormona nije adekvatna.
Odgovori