I meni su se pojavili ispucali kapilari na butinama,od skora,a uzimam Jenine,2 godine.Posto ovde ima sveta koji se zali na isto i povezuje sa uzimanjem ovih pilula.da li moze neko strucan da nam odgovori,da li to ima veze jedno s drugim?
Pozzzz
Pa da pitamo dr-ispucali kapilari/kontraceptivne pilule?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Kao sto sam postavila na novoj temi, imam problema sa suvocom vagine, i to bas dosta, smeta mi cak i u normalnim pokretima, a to se pojavilo tek kada sam pocela da koristim Nuva ring (koristila sam pilule godinama pre i nije bilo suvoce). Libido je nepromenjen
ali mi suvoca definitivno smeta.
Sto se tice kapilara, nisam obracala paznju na to pre ali da, imam ispucale kapilare po butinama... mozda je to vezano za dugogodisnju upotrebu pilula, ne znam.
Ako neko zna neko resenje za ovu suvocu neka javi, bila bih jako zahvalna! (volela bih nesto prirodno sto mogu da koristim svaki dan, neku vaginaletu ili neki preparat).

Sto se tice kapilara, nisam obracala paznju na to pre ali da, imam ispucale kapilare po butinama... mozda je to vezano za dugogodisnju upotrebu pilula, ne znam.
Ako neko zna neko resenje za ovu suvocu neka javi, bila bih jako zahvalna! (volela bih nesto prirodno sto mogu da koristim svaki dan, neku vaginaletu ili neki preparat).