Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ja sam tinejdzerka i treba da idem na ekskurziju, a datum ekskurzije mi se poklapa sa menstruacijom. Cula sam za te pilule, pa zelim da pitam nekog ko se razume u to da li je bezbedno za mene da ih koristim.
Molim vas odgovorite, jako mi je bitno
Hvala
Ih kako zashto? Pa ide se na ekskurziju, daleko od roditelja, ide celal shkola, a danashnja deca se vishe ne igraju masne fote
Zalosno.
Nadam se da ce ti neko odgovoriti na pitanje a u svakom sluchaju morash da znash da ce ti ozbiljno ugroziti ciklus i da ce ti kasnije trebati vremena da se ponovo vratish na svoj stari ritam.
I naravno te pilule nisu kontracepcija pa se chuvaj dodatno.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ih kako zashto? Pa ide se na ekskurziju, daleko od roditelja, ide cela shkola, a danashnja deca se vishe ne igraju masne fote
Nazalost.
Nadam se da ce ti neko odgovoriti na pitanje a u svakom sluchaju morash da znash da ce ti ozbiljno ugroziti ciklus i da ce ti kasnije trebati vremena da se ponovo vratish na svoj stari ritam.
I naravno te pilule nisu kontracepcija pa se chuvaj dodatno.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.