Imam problem, imao sam nesiguran odnos sa devojkom, sutradan je uzela pilule, dobila je nedelju dana pre nego sto ona misli da treba da dobije menstruaciju, prosla joj je menstruacija, a ona i dalje krvari...
u cemu je problem?
p.s. ako vam treba jos neka informacija koja bi vam znacila, pitajte me, posto sam dosta nervozan pa ne znam ni sam sta da vam jos napisem...imajte razumevanja... hvala u napred....[/b]
Pilule "za dan posle"
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
isti slucaj
i ja sam dobila 15 dana ranije,i proslo je,pa posle nekoliko dana opet krvarenje,sve je razumem,neka ide kod ginekologa podhitno,drugacije ne moze,evo i ja sam zakazala,otlkada sam popila taj jbn postinor nikako da prestanem da krvarim,uzas zivi,sve mi se zgadilo,NCVETKOVIC,reci joj samo da mora do ginekologa,ne bi smelo to tako da bude,ni kod nje ni kod mene,pozzz

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:49 am
Imam 1. pitanje...Imao sam odnos sa devojkom bez zastite 2x isto vece 1. jula,ona je trebala da dobije 5 jula,ali je za svaki slucaj polila postinor odmah sledece jutro...2-3 dana posle je imala krvarenje,ali samo par kapi i prestalo je,pa mi nije jasno sta to znaci!Sada je 10 jul,a ona jos nije dobila,ali kaze da je boli stomak...Nije mi jasno sta to znaci???Bio bi zahvalan ako neko moze da mi objasni sta se desava!
Re: Pilule "za dan posle"
ncvetkovic90 napisao:Imam problem, imao sam nesiguran odnos sa devojkom, sutradan je uzela pilule, dobila je nedelju dana pre nego sto ona misli da treba da dobije menstruaciju, prosla joj je menstruacija, a ona i dalje krvari...
u cemu je problem?
p.s. ako vam treba jos neka informacija koja bi vam znacila, pitajte me, posto sam dosta nervozan pa ne znam ni sam sta da vam jos napisem...imajte razumevanja... hvala u napred....[/b]
Nema potrebe da brines... To je skoro pa normalno da djevojka dobije menstruaciju nekoliko dana ranije, ili jos neke slicne stvari koje inace nisu normalne... razlog je taj sto su te pilune dan poslije bukvalno hormonska bomba za organizam i smiju se samo 2 puta godisnje...