pilula jutro posle

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
zvezdica83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2007 11:36 am

pilula jutro posle

Post od zvezdica83 »

Imam pitanje i odgovor mi je potreban inace cu poludeti od neizvesnosti... Elem, imala sam nezasticen odnos 19. dana ciklusa. Decko je ejakulirao VAN, ali sam se ja uspanicila posto bi to trebalo da budu (kako sam kasnije proracunala) plodni dani! Zato sam popila Postinor 2(prvu tabletu 15h posle odnosa, drugu 12h nakon prve).

E, sad.... kada sam pre tri godine isto tako u nekoj situaciji popila Postinor dobila sam menstruaciju nakon 4 dana. Sada sam u 29. danu ciklusa, tacnije proslo je 9 dana od kako sam popila tablete i nisam jos dobila!!! Moj ciklus je obicno na 30- 33 dana i mozda jos uvek nema razloga za paniku, ali s obzirom da sam popila jutro posle zar ne bi trebalo da dobijem ranije nego inace? Treba li da brinem?

Sad mi se jedino namece pitanje moze li se zatrudneti od preejakulatorne tecnosti?!?

Hvala na pomoci!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Sad mi se jedino namece pitanje moze li se zatrudneti od preejakulatorne tecnosti?!?

naravno da moze!

otidji kod ginekologa da budesh sigurna!

mada zna se da takve tablete pomeraju datume ciklusa...sve to treba da pitash svog ginekologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
jelenchica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 17, 2008 4:44 pm

Post od jelenchica »

da li bi neko mogao da mi kaze, preporuci, koju bi pilulu za jutro posle trebalo da uzmem?
imam 24 godine, nikada ranije ih nisam uzimala, skoro uvek koristimo kondom, sto nije bio slucaj i poslednji put. nije ejakulirao u meni, ali vise bih volela da ne moram da razmisljam do sledeceg ciklusa, pa bih zelela da uzmem pilulu.
hvala unapred!
Odgovori