Perimenstrualna migrena

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vikibg77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 5:50 pm

Perimenstrualna migrena

Post od vikibg77 »

Postovani, treba mi vas savet. Imam 34 godine i u poslednje vreme mi se javljaju jake glavobolje pracene mucninom i povracanjem koje traju 2 - 3 dana. One se javljaju par dana pre dobijanja menstruacije i veoma mi ometaju svakodnevne aktivnosti. Preporucite mi neki lek i mere koje mogu preduzeti pre pojave ovih migrena.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Perimenstrualna migrena

Post od Zli doktor »

vikibg77 napisao:Postovani, treba mi vas savet. Imam 34 godine i u poslednje vreme mi se javljaju jake glavobolje pracene mucninom i povracanjem koje traju 2 - 3 dana. One se javljaju par dana pre dobijanja menstruacije i veoma mi ometaju svakodnevne aktivnosti. Preporucite mi neki lek i mere koje mogu preduzeti pre pojave ovih migrena.
Situacija u kojoj ste nje nimalo zavidna. Za početak probajte sa kapsulama sa uljem žutog noćurka i redovnom fizičkom aktivnošću i balansiranom ishranom pa ako to u dogledno vreme ne da nikakve rezultate onda ste kandidat za "Migrena centar" i ozbiljniju medikamentoznu terapiju ako vam vaš problem umanjuje kvalitet života
pozz
Odgovori