Za Pedju-opsta anestezija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anavel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 13, 2006 11:46 am

Za Pedju-opsta anestezija

Post od anavel »

Moram na laparaskopsku operaciju ciste a imam strasan strah od opste anestezije.Koliko je ona rizicna i kolike su sanse da se iz nje ne probudi?Imam 33 godine i zdrava pluca i srce.Nizak pritisak!Molim vas da mi odgovorite,preplasena sam.Hvala unapred!
hermana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 6:04 pm

Post od hermana »

ajde molim te, samo opušteno. I ja isto to radila u februaru mesecu i umrla u koži baš zbog te iste anestezije. Nije ništa strašno, ni anestezija ni posle toga. Da li ćeš operaciju raditi u državnoj bolnici ili privatno? Ja sam se toliko uplašila od te anestezije da sam se po budjenju iz iste osećala da mogu da poletim i čitav taj dan i celu noć nisam uspevala da zaspim, nemam pojma zašto, valjda iz straha da se neću probuditi, a što se tiče samog odlaska u operacionu salu tu i ne misliš na to jer ti pre toga daju injekciju za smirenje i taj strah nestane, veruj mi. Ajd budi hrabra, nije ništa videćeš i javi kako si prošla. Koliko je velika cista? Da li je samo ona u pitanju ili imaš još neki problem? Pozdrav i srećno
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Draga Anavel!
Izvinite zbog kašnjenja sa odgovorom! :oops:
Pitanje je više za kolege anesteziologe. Sigurno ćete se probuditi iz anestezije, samo proces buđenja može biti duži ili kraći.
Pozdrav i srećno, držim vam palčeve! :wink:
Odgovori