Za Dr. Pedju: Molim za savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
brigitta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 11, 2007 2:38 pm

Za Dr. Pedju: Molim za savet

Post od brigitta »

Postovani Dr. Pedja,

imam 31. godinu, dvoje dece od 6 i skoro 5 godina. Obe trudnoce su prosle odlicno a poradjala sam se oba puta vaginalno i oba puta mi je radjena epiziotomija. Posto zelim jos jednu bebu ja sam prosli mesec posumnjala da sam trudna, pa sam cetiri dana pre ocekivane menstruacije, znaci 10.09. otisla u laboratoriju i uradila sam beta hcg test. Rezultat tog dana je bio 11,7. Cula sam se sa svojom doktorkom koja mi je rekla da se verovatno radi o trudnoci i posavetovala me je da pocnem da pijem folan i da ponovim test za par dana. Ja sam betu ponovila 14.09. bas na dan ocekivane menstruacije (koje su inace redovne na 29 dana). Rezultat tog dana je bio 11,1. Isto vece sam dobila menstruaciju.
E sada, mene interesuje da li smem ovaj mesec ponovo da pokusam da zatrudnim, buduci da mi je ova nedelja najplodnija ili bih trebala da sacekam neko vreme obzirom na slucaj koji sam gore opisala. Neznam ustvari ni da li sam bila trudna ili nisam.

Unapred Vam hvala na odgovoru!

Srdacan pozdrav!
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Pokušajte ponovo ali budite malo strpljiviji sa testom!

Pozdrav DrPeđaDj
brigitta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 11, 2007 2:38 pm

Hvala Dr. Pedja

Post od brigitta »

Postovani Dr. Pedja,

hvala Vam puno na odgovoru. Ovog puta cu sacekati da mi menstruacija zakasni bar 3 dana pa cu tek onda uraditi test.

Hvala Vam jos jednom!

Pozdrav i sve najbolje
Odgovori