Postovani Dr. Pedja,
imam 31. godinu, dvoje dece od 6 i skoro 5 godina. Obe trudnoce su prosle odlicno a poradjala sam se oba puta vaginalno i oba puta mi je radjena epiziotomija. Posto zelim jos jednu bebu ja sam prosli mesec posumnjala da sam trudna, pa sam cetiri dana pre ocekivane menstruacije, znaci 10.09. otisla u laboratoriju i uradila sam beta hcg test. Rezultat tog dana je bio 11,7. Cula sam se sa svojom doktorkom koja mi je rekla da se verovatno radi o trudnoci i posavetovala me je da pocnem da pijem folan i da ponovim test za par dana. Ja sam betu ponovila 14.09. bas na dan ocekivane menstruacije (koje su inace redovne na 29 dana). Rezultat tog dana je bio 11,1. Isto vece sam dobila menstruaciju.
E sada, mene interesuje da li smem ovaj mesec ponovo da pokusam da zatrudnim, buduci da mi je ova nedelja najplodnija ili bih trebala da sacekam neko vreme obzirom na slucaj koji sam gore opisala. Neznam ustvari ni da li sam bila trudna ili nisam.
Unapred Vam hvala na odgovoru!
Srdacan pozdrav!
Za Dr. Pedju: Molim za savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Hvala Dr. Pedja
Postovani Dr. Pedja,
hvala Vam puno na odgovoru. Ovog puta cu sacekati da mi menstruacija zakasni bar 3 dana pa cu tek onda uraditi test.
Hvala Vam jos jednom!
Pozdrav i sve najbolje
hvala Vam puno na odgovoru. Ovog puta cu sacekati da mi menstruacija zakasni bar 3 dana pa cu tek onda uraditi test.
Hvala Vam jos jednom!
Pozdrav i sve najbolje