Papilomi-kondliomi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Delester
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 7:17 pm

Papilomi-kondliomi

Post od Delester »

Slicnosti i razlike, da li ih izaziva isti virus, kako izgledaju papilomi, tj. da li lice na kondilome?
Delester
Novi član
Novi član

Post od Delester »

Pa dobro jeli moguce da se na ovakvo jedno pitanje nema odgovor, ali zato postoji 200 000 odgovora na dvesta tema sa istim naslovom kao npr opadanje kose...
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav delester,
a da li je moguce da google nema ni jedan odgovor?
ili ovaj forum koji pod opcijom trazi (kljucana rec - kondilomi) izbaci 103 teme?

ako ispadne da nema, evo ja cu da ti potrazim

pozdrav, jane_doe
Delester
Novi član
Novi član

Post od Delester »

Ja znam sve sto mi treba o kondilomima, ali vidim da nisi shvatila poentu pitanja.....
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Papilome kao i kondilome izaziva humani papiloma virus (HPV). Piše u nekoj temi ali me sad mrzi da tražim link.

Negde sam čitala da mogu da liče na kondilome - ginekolog bi trebalo da zna da napravi razliku. Eto, toliko ja znam.

A što se tiče (ne)odgovaranja, nije to ništa čudno, neke teme su bliskije ljudima od drugih...a nije ovde ni tolika frekvencija ljudi, retko ko dolazi na forum svakodnevno.
Odgovori