Papa test
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
Papa test
Molim Vas za sto hitniji odgovor. Sestra mi danas dobila rezultate Papa testa koji rutinski radi svake godine. Rekli su joj da je nalaz i papa testa i sekreta los i da se podhitno javi sutra ujutru kod lekara. I sekret i papa test su 3 A grupa. Sta ovo moze da bude i koliko je opasno? Da napomenem da ima i ranicu na grlicu materice od porodjaja.
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
Re: Papa test
sekret 3. grupa su bakterije.cinnamon girl napisao:Molim Vas za sto hitniji odgovor. Sestra mi danas dobila rezultate Papa testa koji rutinski radi svake godine. Rekli su joj da je nalaz i papa testa i sekreta los i da se podhitno javi sutra ujutru kod lekara. I sekret i papa test su 3 A grupa. Sta ovo moze da bude i koliko je opasno? Da napomenem da ima i ranicu na grlicu materice od porodjaja.
za papa 3 ne znam, ali mislim da su to promene na grlicu materice.
ovaj prvi 100% nije strašan, a ovaj drugi verovatno takodje nije ništa strašno, iako je potrebno da se pozabavi time, kako bi se sprečile razne komplikacije.
kod ginekoloških problema je dobro to što ništa nije tragično ako se na vreme otkrije i leči. dakle, nemoj paniciti, sve ce biti ok sa tvojom sestrom.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm