Papa test i infekcija pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Hulala20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:24 am

Papa test i infekcija pomoc

Post od Hulala20 »

Pozdrav svima, ako neko ima slicnu situaciju kao ja, neka mi se javi, predlozi nesto, bicu zahvalna. Uglavnom , imam 20 godina, jednog partnera za zivota :D i problem je sekret, nekad zuci, nekad belji, nekad providan, nekad ima miris, nekad nema miris, kako kad, papa test ( koji mi niko nije rastumacio do danas, al je bio u pitanju porodicni doktor, ginekolog mi je na godisnjem ) radila sam u martu, i doslo je, mijesana flora, negativno na tumore i to, 3 stepen cistoce i dosta bakterija ( rucno dopisano ) i dobila sam terapiju ,a znaci kod vaginalnog brisa nije zaokruzena nijedna spolna bolest ( od mnogo ponudjenih ), moje pitanje je, sta znaci to dosta bakterija, doktor mi je spominjao kao okrugle, spicaste, ne znam ni sta to znaci, i zadnji cervikalni bris iz novembra je pokazao enterokokus. Microplasma i ureoplasma uredne, znaci samo nisam uradila hlamidiju i sto imam ( a ne znam da li jos uvek ) enterokokus, a sekret je i dalje tu, u partnera se nekad pojave tackice na splovilu ( glavicu ) i povuku se kroz 2 dana i tako u krug, sta bi to moglo biti , neki saveti, cajevi, ako nije spolno , kako prenosim i njemu. Unapred hvala i podrska za one koji se bore sa dosadnim bakterijama. :)
Hulala20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:24 am

Re: Papa test i infekcija pomoc

Post od Hulala20 »

I jos jedno pitanje, verovatno je glupo , ali predpostavljam da 3 stepen cistoce i 3 grupa na papa testu, nisu jedno te isto, to se razlikuje ? Hvala i pozdrav
Vesna65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2012 7:17 pm

Re: Papa test i infekcija pomoc

Post od Vesna65 »

Duso mislim da nije isto ali trebala si pitati sta su ti uzimali,obavezno pitaj doktora a i tvoj decko bi mozda trebao da ga poseti mozda morate oboje da se lecite,nisam doktor i nemislim da je nesto strasno ali nesmete dozvoliti da bude .znaci prvo lekar pa sve ostalo,Po godinama mogu da ti budem majka i zato ti i pisem.Kod mene zbog nelecene upale se izdesavalo svasta zato leci te se,Sto se tice cajeva da se ne ponavljam procitaj u mojim postovima sigurna sam da mi je pomoglo ali nikako ne zanemaruj doktore sve ostalo je pomocno sredstvo,Pozdrav
Odgovori