Pozdrav svima, ako neko ima slicnu situaciju kao ja, neka mi se javi, predlozi nesto, bicu zahvalna. Uglavnom , imam 20 godina, jednog partnera za zivota

i problem je sekret, nekad zuci, nekad belji, nekad providan, nekad ima miris, nekad nema miris, kako kad, papa test ( koji mi niko nije rastumacio do danas, al je bio u pitanju porodicni doktor, ginekolog mi je na godisnjem ) radila sam u martu, i doslo je, mijesana flora, negativno na tumore i to, 3 stepen cistoce i dosta bakterija ( rucno dopisano ) i dobila sam terapiju ,a znaci kod vaginalnog brisa nije zaokruzena nijedna spolna bolest ( od mnogo ponudjenih ), moje pitanje je, sta znaci to dosta bakterija, doktor mi je spominjao kao okrugle, spicaste, ne znam ni sta to znaci, i zadnji cervikalni bris iz novembra je pokazao enterokokus. Microplasma i ureoplasma uredne, znaci samo nisam uradila hlamidiju i sto imam ( a ne znam da li jos uvek ) enterokokus, a sekret je i dalje tu, u partnera se nekad pojave tackice na splovilu ( glavicu ) i povuku se kroz 2 dana i tako u krug, sta bi to moglo biti , neki saveti, cajevi, ako nije spolno , kako prenosim i njemu. Unapred hvala i podrska za one koji se bore sa dosadnim bakterijama.