koliko ima grupa i koje se smatraju normalnim?
meni su natecene zlezde u preponama poslednjih 2,3meseca i danas u rezultatima vidim VAG BRIS-III grupa,PAPA-II gr!volela boih da me posavetuje neko stucan mada bi svaki komentar dobro dosao!planiram da odradim sve analize,i na sve polne bolesti!
hvala
PAPA test-II grupa?!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Koliko je meni poznato, Papa je normalan i I i II grupa.
Meni je znao da pokaze obe. Radim kontrole svih briseva jednom godisnje. Bio je jednom II, pa I, pa onda II, itd.
Vaginalni mi uvek pokazuje III grupu, i uvek su mi govorili da je to normalno. Nikakvih tegoba nemam, pa pretpostavljam da su u pravu. Kada bi mi pokazao IIIa grupu, dobila bih neke vaginalete i stvar bi bila resena, cak mi nikada nije zakazivana kontrola nakon IIIa grupe.
Ne znam da li sam pomogla. Ovo je bilo moje iskustvo.
Pozdrav
Meni je znao da pokaze obe. Radim kontrole svih briseva jednom godisnje. Bio je jednom II, pa I, pa onda II, itd.
Vaginalni mi uvek pokazuje III grupu, i uvek su mi govorili da je to normalno. Nikakvih tegoba nemam, pa pretpostavljam da su u pravu. Kada bi mi pokazao IIIa grupu, dobila bih neke vaginalete i stvar bi bila resena, cak mi nikada nije zakazivana kontrola nakon IIIa grupe.
Ne znam da li sam pomogla. Ovo je bilo moje iskustvo.
Pozdrav
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ostale zlezde su u redu.nigde nijedna uvecana osim u preponama.nisu cak ni one uvecane,ali kad pritisnem duboko onda ih napipam velicine pirinca su na primer.testiracu se na sve,videcu sta ce da mi kazu "strucnjaci".najvise me nervira to sto cim im kazem da sam imala samo prvi put i jedini nezasticen odnos,odmah mi kazu "ma nema sanse da si nesto dobila"jos ce da mi izbaksuziraju...
Gordy,pomoglo je...hvala
Gordy,pomoglo je...hvala