Papa 3a ascus , uvecana jedra
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Papa 3a ascus , uvecana jedra
Imam 30 godina i nisam radjala. Na redovnoj kontroli mi je uradjen Papa test, kolposkopija i UZ. Uz i kolposkopija, kako se doktorka izrazila, su odlicni. E sad u celijama u cer.kanalu dva ili tri jedra su uvecana i zbog toga mi je dala ocenu 3a ascus i rekla da se ne plasim jer je verovatno neka infekcija. Dala mi je makmiror vaginalete i rekla da stavim 3 i uradim CB i VB. Nalazi stigli danas, uredni. Sve to mi je uradjeno u DZ i dobila sam uput za Visegradsku da oni tamo provere. Prosle godine su mi svi brisevi pa i papa bili uredni. Nikad nisam imala ni jedan ginekoloski problem. Zanima me da li su te vaginalete, obzirom da sam iskoristila samo tri, mogle da izlece infekciju, ukoliko je postojala( imala sam belicast sekret) ili je nesto drugo uzrok promene u celijama..Doktorka je bila sva konfuzna i u nameri da me utesi samo me je jos vise uplasila. Volela bih da mi neko od doktora kaze koliko je ovo zabrinjavajuci nalaz. hvala.
Re: Papa 3a ascus , uvecana jedra
Ako su TI svi rezultati dobri ne treba da brines bez razloga. Iskreno neznam da li 3 vaginalete resavaju problem? Posle kog vremena si uradila ponovo papa test?
Pozdrav
Pozdrav
Re: Papa 3a ascus , uvecana jedra
Radila sam drugi papa pre dve nedelje i sad cekam rezultate. Sredinim novembra ce biti gotov. Doktor koji me u Visegradskoj pregledao kaze da ce biti sve dobro i da se ne plasim, grlic izgleda dobro. To za vaginalete je i meni cudno i pokajala sam se sto sam ih i stavljala pre briseva. Moja doktorka kaze da je infekcija mogla da se povuce i od tri. Sad, ko ce ga znati
. Nadam se da ce mi ovaj papa biti bez uvecanih jedara
.. Hvala ti na odgovoru! Pozdrav!