Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zadnjih nekoliko dana sam se budila nocu, i onako u snu me strecne veoma jako probadanje par cm od ulaza u vaginu i taj bol traje sekundu, medjutim ponavlja se nekoliko puta i prestanena kraju..Kao da mi neko iz sve snage zabode noz dole. Odnose imam normalno, ne boli me nista, nema sekrata, krvi i sl..Medjutim probudila me bol i ove zore ali nece tako lako da ode, vec sat vremena me samo strecka, i primetih da me je posle jednog probadanja i jajnik zaboleo.. Jajnici su me boleli i ranije (onako po nekad normalno) ali nikad nije sama vagina pa sam sad bas uplasena. Imam 21 godinu inace.. Ima li neko ideju sta se samnom zbiva.
Isla bih ali tek mogu od ponedeljka posto za vikend samo primeju one hitne slucajeve sto krvare Neka me neko utesi poludecu do ponedeljka, jel moze to da bude nesto bzvz, ja uvek mislim na najgore