Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zamolila bih nekog ako moze da mi odgovori na sledece pitanje:menstruaciju nisam dobila vec 5 meseci i doktorka mi je prepisala Orgametril 10 dana 2x na dan.Mene zanima posle koliko dana od prestanka uzimanja ce se menstruacija javiti?
Pila sam orgametril 5 dana i evo sad je vec treci dan kako ga ne uzimam i brine me jer se menstruacija jos uvek nije pojavila, a nema ni nagovestaja da ce doci da li je vec vreme da brinem?
Posto niste nista napisali , ni koliko godina imate , ni trudnoca i ni prodjaja , zdravstveno stanje event. druge lijekove .... onda je vrlo tesko dati ikakav odgovor ali da ocekivati je da menstruaciju dobijete do 7dana po prestanku Orgametrila, ako se to ne desi ni 10d. po isteku th. trebalo bi provjeriti UZV debljinu endometrija ili najbolje da se javite ginekologu koji Vam je ordinirao th. a on ce znati sta treba raditi u konkretnom slucaju
Pozdrav