Oralni seks a cura ima herpes

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
thesaka24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 20, 2013 2:18 am

Oralni seks a cura ima herpes

Post od thesaka24 »

Cura mi ima herpes, al skoro joj je nestao, i prije pusenja je namazala Pavloderm baby cream sa pantenolom i vitaminom AD3
ovo : Slika

I malo kaslje,tu i tamo...Al nije kasljala tokom pusenja.

Ovo se sve desilo danas. I bas sam nesto pretrazivo oko toga sto je imala herpes i sto mi je pusila, i nasao nesto, sto me zabrinulo.. pa moze iko da mi pojasni, mozda neka strucnija osoba, da li mogu dobiti neku zarazu ?

Samo jos da dodam, prije 10ak dana sam se zarazio isto necim jos, sa istom curom, analni seks,od cega mi je na glansu penisa, pojavile se neke tackice, crvenilo,svrbilo je malo i gulila se koza.
Doktor mi je pregledao sve, dao mast Canesten da mazem, i sad mi je sve nestalo ali ipak je rekao da ispostujem 15 dana mazanja i dodjem na kontrolu onda.
A ona mi je pusila.Da li ovo pogorsava stvari ?
thesaka24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 20, 2013 2:18 am

Re: Oralni seks a cura ima herpes

Post od thesaka24 »

I jel postoji neka sansa da mozda ne dobijem ?
Posto, ona se razbolila prije mozda 5 dana i nismo se od tada uopste vidjeli, a ovaj herpes je izgleda skoro pa ne stao.
Odgovori