Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Trenutno sam u 9 nedelji trudnoce i juce sam bila kod ginekologa na redovnoj kontroli. Jutros kad sam se probudila skontala sam da mi se pojavio herpes na gornjoj usni (inace imam virus od ranije). Zanima me da li treba da se javim ponovo ginekologu i da li moze da naskodi plodu? Usput, lekarka me nije nikad pitala da li mi se ranije pojavljivalo. Ovo mi je prva trudnoca i imam 25 god.
Najbolje ti je da ipak odes do lekara. Moja prijateljica je takodje dobila herpes simplex u maloj trudnoci i evo sada ima decaka od godinu dana koji je zdrav kao dren ali radi svake sigurnosti treba proveriti stanje! Drzim fige
Najbolje ti je da ipak odes do lekara. Moja prijateljica je takodje dobila herpes simplex u maloj trudnoci i evo sada ima decaka od godinu dana koji je zdrav kao dren ali radi svake sigurnosti treba proveriti stanje! Drzim fige
Hvala puno na odgovoru!!! Zamima me jos da li su joj radili neke analize i ako jesu, sta? Nije mi jasno na koji nacin ce da proveri da li je uticalo na plod.