oporavak psle laparoskopije,za dr.Pedju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sanjakukla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 10:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

oporavak psle laparoskopije,za dr.Pedju

Post od sanjakukla »

Dragi doktore neznam dali se secate mog slucaja,ali pre petnaestak dana uradila sam laparoskopsku operaciju-endomerticna cista na levom jajniku,sve se dobro zavrsilo.Ali sad pre nekoliko dana poceo je bol u krstima dali taj bol se moze povezati sa ovu operaciju ili je nesto drugo.Ciklus jos nisam iamla psle operacije,a trebala sam oko 28 januara,dali je to normalno da ciklus posle opercije kasni i dali je moguce da bol u krstima je simpom PMS,jer pre opercije Pms su mi bili bol u grdima i u dolnjem delu karlice.
Molim vas odgovorite mi.
Unapred hvala.
zekim da komuniciram
lancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 12, 2007 10:39 pm

Post od lancer »

Gde si radila laparoskopiju i ko ti je radio?
sanjakukla
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od sanjakukla »

laparaskopiju su mi radili u privatnoj klinici u Skoplju Mala Bogorodica,radio mi je doktor specijalict za gonekologiju.
zekim da komuniciram
lila_mk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:17 pm

Post od lila_mk »

cao zelim ti lep oporavak od laproskopije. mozes li da mi kazes kolku kosta?i dali ti ja pravese dr. Lazarevski ili nekoj dr?kolku vrene trae toa i dali si pod anestezija?
sanjakukla
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od sanjakukla »

fala na cestitke,operacija mi pravese dr.Kostadinov,traese nekolku casa so totalna anestezija,a cinese okolu 70 000 denari.
zekim da komuniciram
sanjakukla
Novi član
Novi član
Kontakt:

bol u krstima

Post od sanjakukla »

Moze li mi bilo ko odgovoriti dali je bol u krstima normalan proces kod zena mislim na PMS,ali ja ranije nisam imala takvih problema osim bol u grudima i stomaku.ili je sve to povezano sa endometriozu,t.e odtranjena mi je endometricna cista.Sad mi se javlja velik bol u krstima pa neznam sta da radim.Molim da mi bilo ko odgovori ako zna nesto o vome,jer posle operacija ja nisam iamla ciklus,dali je to neki hormonalni poremecaj ili nesto drugo.Odgovorite mi molim vas.
zekim da komuniciram
sanjakukla
Novi član
Novi član
Kontakt:

bol u krstima

Post od sanjakukla »

Moze li mi bilo ko odgovoriti dali je bol u krstima normalan proces kod zena mislim na PMS,ali ja ranije nisam imala takvih problema osim bol u grudima i stomaku.ili je sve to povezano sa endometriozu,t.e odstranjena mi je endometricna cista.Sad mi se javlja velik bol u krstima pa neznam sta da radim.Molim da mi bilo ko odgovori ako zna nesto o vome,jer posle operacija ja nisam iamla ciklus,dali je to neki hormonalni poremecaj ili nesto drugo.Odgovorite mi molim vas.
zekim da komuniciram
t.b.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 07, 2007 4:56 pm

Post od t.b. »

Normalno je za ciklus da se pomeri nekoliko dana ali za bolove i veca odstupanja svakako treba videti sa lekarom.Najbolje da odes na kontrolu.
t.b.
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm

Post od patraskovic »

Kada su meni radili laparaskopiju ciklus sam dobila dan ili dva posle,znaci jos u bolnici
Nisam imala nikakave bolove
Zelim ti brz oporavak
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mozda je doslo do neke infkecije tokom operacije koja je tinjala do sada. Obratitie se lekaru sto pre...
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

Draga Sanja
želim vam brz oporavak!

Mislim da bi na prvom mestu trebali da posetite vašeg operatora on najbolje zna šta je i kako uradio.

S obzirom da je proteklo 15 dana od operacije predpostavljam da više ne bi trebalo da bude komplikacia od same operacije.
Verovatno da se radi o predznacima menstruacije.

PS koliko je denari €uro?

Pozdrav DrPeđaDj
sanjakukla
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od sanjakukla »

Hvala vam doktore na cestitkama i svima onima koji su mi pisali.Zakazala sam kontrolu za sledecu nedelju pa valjda cu tada dobiti odgovor koji mi treba.Ali nakon onih bolova u krstima bocelisu i bolovi u grudima tako da su najverovatnije znaci menstruacije.
Kon nas je evro 61.5=to jes.operacija je kostala 1150E.
Hvala vam puno jos jednom.[/code]
zekim da komuniciram
Odgovori