Vec neko vreme se lecim,a imala sam mnogo problema! Prvo je bilo mnogo bakterija a i papa nalaz mi je bio III grupa. Prilikom predzadnjeg pregleda mi je pronadjena cista koja je pukla tokom ciklusa, inace ciklus mi je kasnio (trebao je poceti 31.12 a poceo je 02.01) i trajao je samo 2 dana, i jako oskudno sam krvarila. Inace imam redovne menstrualne cikluse na svakih 28 dana.
Doktorica me je pregledala 06.01 i na moje pitanje zasto mi se ciklus poremetio rekla mi je da je ta cista zaustavila normalan tok ciklusa, uradila mi je vaginalni ultrazvuk i receno mi je da je cista pukla. Takodje sam primila neku inekciju da bi mi se regulisao ciklus.
Zadnjih nedelju dana sam imala bolove, kao tokom prvih dana ciklusa i to poprilicno jake, trebala sam da odem na kontrolu, da se proveri vaginalni sekret, medjutim ispostavilo se da sam imala ponovo cistu i da je pukla, tako da sam imala sukrvice u sekretu.
Doktorica mi je prepisala cyclo-progynova i vaginalete (nasla mi je i gljivice), cyclo-progynova tablete pijem od juce ali sam danas malo prokrvarila, imam i blage bolove.
Ne mogu da kontaktiram sa doktoricom do ponedeljka, pa mi recite da li je to normalno i sta da radim.
Izvinjavam se zbog nepotpunih podataka, ali trenutno sam na poslu, pa ne mogu da dodjem do njih.
opet cista :(
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- novosadjanka
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm
- novosadjanka
- Novi član
odgovor
Imam 28 godina i zelim trudnocu.
Nisam nasla koju inakciju sam primila, pise samo terapija, a doktorica mi je rekla da je to inekcija da mi regulise ciklus.
Hvala
Nisam nasla koju inakciju sam primila, pise samo terapija, a doktorica mi je rekla da je to inekcija da mi regulise ciklus.
Hvala
- novosadjanka
- Novi član
Pricala sam sa doktoricom u ponedeljak i rekla mi je da sacekamo do srede da vidimo kako ce sve ici, umedjuvremenu mi je krvarenje prestalo, dobro se osecam.
Inekcija koju sam primila 06.01. je oestradila no1.
Htela bi jos da znam da li i koliko ciste uticu na trudnocu i koji su razlozi pojavljivanja cisti?
Da li mi je doktorica dala tu hormonsku terapiju (cyclo-progynova) da bi lakse zatrudnela?
Inekcija koju sam primila 06.01. je oestradila no1.
Htela bi jos da znam da li i koliko ciste uticu na trudnocu i koji su razlozi pojavljivanja cisti?
Da li mi je doktorica dala tu hormonsku terapiju (cyclo-progynova) da bi lakse zatrudnela?