operacija...um,izvadili su mi jajnik...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
glory box
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 2:58 am

operacija...um,izvadili su mi jajnik...

Post od glory box »

Imam 20 godina i pre jedno....par meseci je lekar konstatovao da mora da mi izvadi jajnik.doduse,kod njega sam slucajno upala...imala sam jake bolove i on je bio dezuran...valjda....No,trebalo bi da sam imala cistu...veliku oko 4x6cm...radili su mi punkciju nasli gnoj i krv...nego,sve je proslo u redu sem sto doktor ispari iz ordinacije i ne stignem nista da ga pitam :-? ...sjajan je on inace...Dakle,sto se pitanja tice...otkud meni cista,kako nastane,kolike su sanse da se stvori i na drugom jajniku,kako se zastiti od toga,da li su sanse da zatrudnim vece,manje,jednake..?..iitd.Bila bih zahvalna kada bi mi neko odg. :D
param nebesa i ronim u beskonacnost
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Nije pravilo da Vam se sve to pojavi u drugom jajniku.Ako je ona prohodan mozete ostati u drugom stanju,bez obzira sto su odstranili ovaj jedan.Bez jednog jajnika sanse su svakako manje,ali nisu toliko male da ne moze doci do oplodnje sa jednim jajnikom.

Zelim Vam svako dobro. :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
glory box
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 2:58 am

Post od glory box »

Hvala :D
param nebesa i ronim u beskonacnost
Odgovori