oiupiu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

oiupiu

Post od MarijanaRS »

Radni narode, bas sam baksuz

Morala sa na ABORTUS imala sam spontani pobačaj. Braon sekret se pretvorio u redovno krvarenje sve intrenzivnije. Videla sam bebu na ultrazkuku, nije bila u elanu postala je masa - morala sam je ukloniti. :cry:
Poslata je na dalje ispitivanje (patološko i genetički) i traze uzričnika. Probaće spasiti sledeću trudnoću. :cry:
Dok stignes na red, promene se pravila.
Alabama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Alabama »

:cry:
zao mi je shto prolazish kroz ovo, ali ne sekiraj se-ovakvi spontani se chesto deshavaju i razlog je obicno neka hromozomska anomalija ploda, nespojiva sa zivotom, shto ne znachi da tebi ili tvom dragom neshto fali, jednostavno se desi i tu nema pomoci, a telo samo odbaci trudnocu koja ne moze da se dalje razvija. Ti si stvarno jako mlada, uopshte se nemoj sekirati, bice bebica, :wink:
Pogledaj po guglu, videcesh koliko se, nazalost, ove stvari chesto deshavaju.
Sad se odmori, miruj i misli na sebe.
Pozdrav
A.
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Bas mi je zao :(
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Odgovori