pozdrav Jenny,
zelim samo da ti dam podrsku (dok iscekujes dan D) i jedan apel, a nikako neko "pedagosko" slovo.
trudnoca je moguca samo u vreme ovulacije , a da li je ovulacija moguca tokom menstruacije ja mogu samo da nagadjam, pa zato necu.
uostalom, sledi ti test pa ces znati na cemu si.
Sto se onog drugog tice...."svrljanja"...
Mogu ti reci samo toliko da sam ponekad (ali samo ponekad) zavidela onima koji upraznjavaju "one night stand" avanture. Dakle, ne mislim nista lose o tome kao ideji, (osim sto JA prosto nisam sposobna za tako nesto. Emotivni i racionalni sustav mi stalno spustaju "rampu"), samo mi se cini vrlo trezvenim i odgovornim biti svestan RIZIKA i moguce cene takvog (NEZASTICENOG) zadovoljstva. Da ne bude ono: ura, ura, posle kura!... Kao sto rece jedan pametan covek: "NAJBOLJE naucene lekcije NAJSKUPLJE se placaju". Nazalost, jer ih naucis na sopstvenoj kozi, a ti gledaj, ako mozes, pa svoju iskoristi najbolje sto umes, za ubuduce.
I sta da ti kazem...budi pametna....pa koristi "puskice"

(citaj: tudja neprijatna iskustva)...Ne moras mrdnuti dalje od ovog foruma...
(ali bolje kad ti se dilema razresi i ohladi glava, da ne dolivas ulje na vatru i dodatno se stresiras). A posle, tako dobro informisana, mozes sebi postaviti pitanje: da li kondom smanjuje zadovoljstvo toliko koliko ti "svrljanje" bez istog moze skratiti zivaca, zdravlja.... i zivota (u krajnjoj liniji).
puno pozdrava i drzi se muski dok ne obavis test....a posle...PAMETNO!!! (i ne brini, stvar ostaje medju nama

)
P.S. Nemoj niko da te laze. U zivotu nije kao u onom vicu: zasto u Srbiji nema obolelih od side? Zato sto je to bolest 20-og veka....