odmah kod ginekologa ili ne?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

odmah kod ginekologa ili ne?

Post od jelda »

32 god, bez trudnoca do sada, poslednja menstruacija 21.06-26.06.
02.07 pocelo je krvarenje, dva dana slabije, a poslednja dva dana jace. Ipak je to previse za ovulatorno krvarenje o kojem sam citala na ovom forumu.
Da li da se javim ginekologu odmah ili da jos sacekam da vidim da li ce da prestane?
opium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 9:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od opium »

...imas slican problem kao moja frendica, mozda ti samo nedostaje gvozdja u organizmu, ili je neki hormonski debalans, ali javi se ginekologu za svaki slucaj
RedSonya
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 20, 2007 3:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od RedSonya »

Draga jelda,

Mislim da niko ozbiljan neće ulaziti u nagađanje šta Vam je i da li Vam je uopšte išta. Predlažem da odmah odete kod ginekologa.

Pozdrav :)
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

Post od jelda »

Evo da napisem i epilog.
Bilo sam kod ginekologa, pregledala me je i rekla da je sve u redu, vidi se neki krvni sud. Uradila je papa test i ispao je 1 na 2. Posto je to dobro ne moram odmah da radim kolposkopiju (doktorica ide na godisnji, pa moze i u avgustu).
Uzrok krvarenja: mozda ovulacija, a mozda i seksualni odnosi.

Inace na ranije uradjenoj kolposkopiji imam izvestaj da je sve u redu sem nekakvog izrazenog krvnog suda.
Odgovori