Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zdravo!
Imala sam odnos sa deckom, inace nemam redovan ciklus, imam policisticne jajnike, menst mi se se zavrsila 02.10. Navodno su mi neplodni dani, decko je svrsio u meni, postoji li mogucnost da ostanem trudna??
cao...ovo je bio moj slucaj isto.. reci cu ti sta su meni doktori rekli u srbiji i u nemackoj gde sam trenutno.... meni isto je tako neredovan ciklus evo vec sest godina... sam se mucila sa polucisticnih jajnika.. nikad nisam znala kad su mi plodni dani a kad ne evo do dan danas... to je jako tesko sad proceniti dali jesi il nisi Sem ako za par dana ne uradis test za trudnocu ili mozda osetis koji simptom trudnoce.. ja nisam nista osetila do treceg meseca trudnoce slucajno sam otisla kod ginekoliga na pregled jajnika i sto mi kasnila pet meseci i on mi rece cestitam a ja neznam sta pre od srece... jer sam mislila da nikad necu ostati jer godinu dana smo pokusavali vec.. i on mi je tada rekao!!! to se nikad nezna kod takvog slucaja jer su neredovne al postoji meranje temperature svako jutro da se ustanove kad su plodni dani...sad neznam dal si spremna za bebu il ne..a usrbiji su mi rekli jos pre par godina kad budes rodila tad ce sve da dodje na svoje mesto jer kao hormoni su ti nestasni... ja se porodila pre pet meseci na carski rez i od menstruacije ni traga... sta ja da mislim mozda sam ponovo hehe