objasnjenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
tikimiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 12:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

objasnjenje

Post od tikimiki »

Zanima me sta je to zavaljena maternica. Stvarno neznam pravi naziv ali kada mi je doktorica rekla promrljala je nesto u tom smislu. Kakve su mi sanse da zatrudnim i da li takav polozaj maternice otezava zacece i sami porod.
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

I ja imam zavaljenu matericu, i meni je doktor kod kojeg sam prvi put bila na pregled prije 5god rekao da takva materica moze da oteza zacece, ali da ne mora da znaci. Ja sam lako ostala u drugom stanju, bez ikakvih problema sto se tice zaceca. Eto, samo ovoliko znam da ti kazem o tome, nadam se da sam bar malo pomogla. :)
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Kontakt:

Post od razocarana »

evo i mene sa istim problemom naime meni je moj lekar rekao da imam zavaljenu matericu prema kicmi i da ne bi trebalo da to bude veliki problem za zacece.takodje sam cula da postoje i neke vezbice koje mogu da pomognu.moja majka je isto imala zavaljenu matericu ali bez problema je zatrudnila i mene rodila!!!
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

maja82 napisao:I ja imam zavaljenu matericu, i meni je doktor kod kojeg sam prvi put bila na pregled prije 5god rekao da takva materica moze da oteza zacece, ali da ne mora da znaci. Ja sam lako ostala u drugom stanju, bez ikakvih problema sto se tice zaceca. Eto, samo ovoliko znam da ti kazem o tome, nadam se da sam bar malo pomogla. :)
Tvoj ginekolog je bio u pravu kada je rekao da otezava zacece,ali ne mora da znaci.......Sve je to indivudulano.U procentima,vise je njih koji zatrudne sa zavaljenom matericom,nego onih kojima to stvori problem.

Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
tikimiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 12:59 pm

Hvala na objasnjenju

Post od tikimiki »

Hvala vam puno na objasnjenju.Covek se lako uspanici i to sve zbog neznanja U skorije vreme sam saznala za vas i mislim da ste super :D

Puno pozdrava!
Odgovori