OBILNA PRVA MENSTRUACIJA POSLE PORODJAJA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OBILNA PRVA MENSTRUACIJA POSLE PORODJAJA
Dobila sam menstruaciju nakon 8.5 meseci od porodjaja. Vec 5 dana jako krvarim, kao ranije 2 dana. I pe toga je bilo malo krvi par dana. Da li je to normalno?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Re: OBILNA PRVA MENSTRUACIJA POSLE PORODJAJA
Meni su menstruacije posle porodjaja bile dugo vrlo obimne, posle se sve sredilo. Ako imas sumnju da nesto nije u redu idi kod ginekologa, ali mislim (naravno sem ako nije odliv u pitanju) da je to uobicajno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Telo se potpuno resetuje posle porođaja.
Ja uopšte više i ne osetim kad dobijem, a ranije sam po nedelju dana oticala, ždrala i sve ostalo.
Ako sumnjaš da nešto nije kako treba, idi kod lekara.
Ja uopšte više i ne osetim kad dobijem, a ranije sam po nedelju dana oticala, ždrala i sve ostalo.
Ako sumnjaš da nešto nije kako treba, idi kod lekara.
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Posle porodjaja meni se menstruacija pojavila posle cetrdeset dana, i bila je obimna.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 11:18 pm
Hvala na odgovorima. Krvarenje mi se smanjilo, ali ukupno traje vec nekih desetak dana. Cim prodje ici cu kod gin.
U medjuvremenu sam napipala neko vecu okruglu izraslinu na ulazu u vaginu, Ne boli i mekano je. Naravno, otici cu kod dr i zbog ovoga, ali trazila sam sta bi moglo biti i prema opisu lici na spustanje zida vagne i besike koji se moze desiti posle porodjaja. Da li neko ima iskustva sa ovim?
U medjuvremenu sam napipala neko vecu okruglu izraslinu na ulazu u vaginu, Ne boli i mekano je. Naravno, otici cu kod dr i zbog ovoga, ali trazila sam sta bi moglo biti i prema opisu lici na spustanje zida vagne i besike koji se moze desiti posle porodjaja. Da li neko ima iskustva sa ovim?